Žene vole torbe, a ako je torba spoj kvalitetnog materijala, proizvodnje i povoljne cijene, ljubav je još veća.

Galerija

Upravo takve torbe u svojoj ponudi ima Italic, kompanija koja svojim kupcima nude nebrendirane luksuzne komade koji se proizvode u istim tvornicama kao i puno skuplje brendirane opcije.

Na ovaj način žele širim masama učiniti dostupnijima proizvode koje odlikuje kvaliteta luskuznih brendova. U ponudi imaju žensku i mušku odjeću kao i kućne potrepštine koje su proizveli najbolji svjetski proizviđači.

Jedan od najpoželjnijih komada koji nude je kožna torba koju proizvodi isti proizvođač kao i Pradu i Celine, a koja košta - 150 dolara (1000,62 kn). Radi se o torbi koja je idealna za svakodnevne, poslovne kombinacije.

Torba imena Ariane dolazi u pet različitih nijansi i izrađena je od napa kože, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima i mjestu proizvodnje, ova torba može stati uz bok luksuznim, puno skupljim torbama.

Procjena je da bi ova torba da se prodaje na tradicionalan način koštala od 475 do 580 dolara. Također, slične torbe brendova kao što su Prada i Celine, koje su proizvedene u istom objektu kao ova, koštaju tisuće dolara.

Od 59 do 230 kuna: 12 modela velikih torbi koje se isplati uloviti na sniženju

Dakle, ako ste spremni za kvalitetnu torbu izdvojiti oko 1000 kuna, a istovremeno vam nije bitno da na njoj stoji ime brenda, onda je ova opcija idealna za vas.

Torba koja se proizvodi gdje i Prada i Celine, ali puno jefitnija - 6
Torba koja se proizvodi gdje i Prada i Celine, ali puno jefitnija - 6 (Foto: italic.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju