Žene vole torbe, a ako je torba spoj kvalitetnog materijala, proizvodnje i povoljne cijene, ljubav je još veća.

Upravo takve torbe u svojoj ponudi ima Italic, kompanija koja svojim kupcima nude nebrendirane luksuzne komade koji se proizvode u istim tvornicama kao i puno skuplje brendirane opcije.

Na ovaj način žele širim masama učiniti dostupnijima proizvode koje odlikuje kvaliteta luskuznih brendova. U ponudi imaju žensku i mušku odjeću kao i kućne potrepštine koje su proizveli najbolji svjetski proizviđači.

Slika nije dostupna Uvijek elegantni: 10 modela bež kaputa na sniženju već od 218 kuna

Slika nije dostupna U raznim bojama: 10 modela gležnjača na sniženju već od 105 kuna

Jedan od najpoželjnijih komada koji nude je kožna torba koju proizvodi isti proizvođač kao i Pradu i Celine, a koja košta - 150 dolara (1000,62 kn). Radi se o torbi koja je idealna za svakodnevne, poslovne kombinacije.

Torba imena Ariane dolazi u pet različitih nijansi i izrađena je od napa kože, a zahvaljujući kvalitetnim materijalima i mjestu proizvodnje, ova torba može stati uz bok luksuznim, puno skupljim torbama.

Procjena je da bi ova torba da se prodaje na tradicionalan način koštala od 475 do 580 dolara. Također, slične torbe brendova kao što su Prada i Celine, koje su proizvedene u istom objektu kao ova, koštaju tisuće dolara.

Dakle, ako ste spremni za kvalitetnu torbu izdvojiti oko 1000 kuna, a istovremeno vam nije bitno da na njoj stoji ime brenda, onda je ova opcija idealna za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju