U ponudi trgovina možemo vidjeti sve više odjeće na kojoj se nalazi print sa upečatljivom porukom idealnom za podizanje ženskog samopouzdanja. Takva vrsta ohrabrenja zaista je pozitivna u današnje vrijeme, a sudeći prema torbi iz Zare ona se proširila i na druge modne predmete

Galerija Torba iz Zare Torba iz Zare - 1 Torba iz Zare - 2 +1 Okrugla City torba Zara, 299,99 kuna Klasična crna torba idealan je modni komad izuzetno praktičan za kombiniranje, a da ona ne mora biti dosadna dokazuje nam okrugli model iz Zare.

Modne kuće uvrstile su u svoje kolekcije jednostavan print koji se najčešće nalazi na odjeći te nosi upečatljivu poruku, no taj trend se proširio i na modne dodatke.

Zarina torba košta 299 kuna.

Okrugla torba crne boje koja na prednjoj strani nosi poruku zahvalnosti. Ne možeš biti sretan, ako ne prihvatiš svoju tugu, budi zahvalan na onome što imaš svaki dan, pravo je pozitivno ohrabrenje u današnje vrijeme.

Osim što se može nositi na ramenu zbog dugačke naramenice napravljene od kombinacije kože i lanca, vrlo lako stane u ruku zahvaljujući maloj pomoći dvije efektne prozirne ručice koje se nalaze na samome vrhu.

Zbog svojih dimenzija idealna je za sve osnovne sitnice koje želimo imati uz sebe te je pravi suputnik tijekom cijelog dana.

Cijena torbe je 299,99 kuna, a može se kupiti u trgovini ili na stranicama brenda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju