Britanska dizajnerica Victoria Beckham na njujorškom Tjednu mode predstavila je svoju kolekciju za proljeće 2017. godine

U New Yorku se do 15. rujna održava pret-a-porter Tjedan mode na kojem je kolekciju za sezonu proljeće 2017. godine prikazala i Victoria Beckham.

Britanska dizajnerica iznenadila je modne kritičare odmakom od strogih krojeva kakve smo mogli vidjeti u njezinim prijašnjim kolekcijama. Posebno su se istaknula odijela od svile koja se po udobnosti mogu mjeriti s klasičnom svilenom pidžamom, a haljine od baršuna sigurno ćemo uskoro viđati na crvenim tepisima.

Ovaj put paleta boja zastupljenih u kolekciji nije bila minimalistička. Naprotiv, uz nezaobilaznu bijelu i tamno-plavu na odjevnim komadima dominirali su nježni tonovi mente, tirkiz, narančasta i smeđe-zlatna boja uz iznenađujuće bogati cvjetni uzorak potpuno netipičan za Victoriju.

Posebnu pažnju izazvale su i torbe. Kožnate ručne torbice bez forme idealne su za žene koje vole pretrpavati svoj omiljeni modni dodatak, a posebno su zanimljivi modeli koji se nose preko ramena. Dizajnerica se poigrala konceptom mimikrije i predstavila masivne torbe koje su se doslovno stopile s odjevnim komadima, a napravljene su od istih materijala kao i odjeća – svile i baršuna.

Pogledajte i 10 torbi u živim bojama koje će začiniti svako jesensko izdanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju