Mnoge žene usreći onaj trenutak u kojem za svoju garderobu kupe neki dobar odjevni komad ili modni dodatak za koji nisu morale izdvojiti puno cijelo bogatstvo.

Galerija Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska +6 Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska

Među brendovima na čijim se policama mogu pronaći takvi komadi je švedski H&M, a zaljubljenice u modu ovih dana opčinjene su torbicom koja se nalazi u ponudi ovog brenda, a koja izgleda kao dizajnerski komad.

Mnoge dame impresionrala je, naime, torbica za nošenje na ramenu koja košta 20,99 eura, ali izgleda puno skuplje.

Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Torbica dolazi u dvije boje, crnoj i bež, ima kratku ručku za nošenje na ramenu i ukrasnu metalnu kopču sa skrivenim magnetnim zatvaračem na prednjem dijelu.

Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska Torbica iz H&M-a koja izgleda kao dizajnerska (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Jednostavan dizajn i boje koje nikad ne izlaze iz mode čine ju jednim od onih modnih dodataka koji nikad neće izaći iz mode i koji su nosivi u raznim prigodama i kombinacijama. Povoljna cijena je dodatan razlog zbog koje će je mnoge dame uvrstiti u svoju garderobu.

U galeriji na početku teksta možete detaljnije pogledati ovu torbicu, ali i neke puno skuplje opcije kako biste se uvjerili da je ova puno povoljnija torba s razlogom privukla pozornost zaljubljenica u modu.

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Vogue izdvojio torbu koju bismo uskoro mogli viđati na svakom koraku Clutch torbe obilježit će modnu sezonu pred nama Giorgio Armani jesen/zima 2023. Gabriela Hearst jesen/zima 2023. +7 Bottega Veneta jesen/zima 2023.

Torbe su inače i velika ljubav stilista Marka Grubnića koji je o ovom temi govorio u video-serijalu Dreskod. Njegove savjete o bredovima čije su torbe bezvremenske i koji nikada ne izlaze iz mode pogledajte u nastavku.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju