Na 14. koncertu Želim život, održanom na glavnom zagrebačkom trgu u organizaciji Zaklade Ane Rukavina i Nove TV, prikupljeno je 1.288.443,75 kuna za daljnji rad Zaklade.

Galerija Jelena Rozga Minijaturna torbica brenda Jacquemus Jelena Rozga +5 Torbica brenda Jacquemus pravi je hit među trendsetericama

Tradicionalni božićni koncert okupio je velik broj građana, glazbenih zvijezda te uglednika iz političkog i društvenog života koji su se tijekom cijele večeri u pozivnom centru javljali na humanitarni broj 060 9000. U samo nekoliko sati građani su čak 206.151 puta okrenuli taj broj te ponovno pokazali veliko srce i solidarnost prema teško oboljelima u Hrvatskoj i svijetu.

Svi oni koji žele dati svoj doprinos ovogodišnjoj akciji Želim život to mogu učiniti do kraja prosinca i to pozivom na humanitarni broj 060 9000, a cijena poziva iznosi 5.00 kuna (plus PDV).

Svoju potporu Zakladi iskazala je i Jelena Rozga. Lijepa pjevačica stigla je u pozivni centar odjevena u prekrasnu haljinu Ivana Alduka koju je nadopunila vrlo zanimljivom i specifičnom torbicom.

Jacquemus Torbica Le Chiquito brenda Jacquemus (Foto: Jacquemus)

Torba je, za većinu žena, nezaobilazan dodatak bez kojeg ne izlaze iz kuće. U dnevnim prigodama odabrat ćemo velik model u koji stanu sve potrebne stvari, a za večernje ili svečanije prigode posegnut ćemo za manjim modelima.

Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL)

Međutim, rijetko koja žena odabrat će minijaturni model jer u njega ne stane gotovo ništa osim najosnovnije sitnice poput ruža za usne. Bez obzira na to, trendseterice su odavno prigrlile minijaturnu verziju torbice "Le Chiquito" koju potpisuje modni brend Jacquemus.

Ankete

(8071) Torbica Le Chiquito je...

rezultati povratak glasova3653
rezultati

Ona ne ulazi u kategoriju praktičnih modela, ali definitivno je jedna od najefektnijih torbica koja se u posljednje vrijeme pojavila na tržištu. Jedno je sigurno - privući će zanimanje na svakom koraku, pod uvjetom da je prvo uopće primijetite s obzirom na veličinu. Sasvim očekivano, ovaj model podijelio je žene u dva tima i dok jedne smatraju kako se radi o fantastičnoj torbici, druge joj ne mogu oprostiti veličinu.

Jelena je za sebe odabrala model u neutralnoj crnoj boji, a kakve modele nose druge poznate žene provjerite u galeriji.

Torbica brenda Jacquemus pravi je hit među trendsetericama Torbica brenda Jacquemus pravi je hit među trendsetericama (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju