Postoje torbice u koje se zaljubimo na prvi pogled i zbog kojih lako zaboravljamo na sve ostale modele. Takvu torbicu, koju će u svojoj proljetnoj garderobi sigurno poželjeti brojne dame, pronašli smo u Topshopu i možemo reći samo – jednostavno nam je preslatka i divna

Galerija Preslatka torbica za proljeće - 8 Preslatka torbica za proljeće - 10 Preslatka torbica za proljeće - 2 +6 Topshop, 247 kn Torbica puderastoplave boje ukrašena svjetlucavim kamenčićima koji se presijavaju u ljubičastim, plavim i žutim nijansama dio je proljetne kolekcije koja je stigla u online trgovinu Topshopa. Popularni britanski highstreet brend poznat je po tome da nudi odlične i drugačije odjevne komade i modne dodatke, a torbica nazvana "Frozen" zasigurno je komad iz nove kolekcije Tosphopa koji će privući puno pažnje.

Topshop je poznat je po tome da nudidrugačije odjevne komade i modne dodatke, a torbica 'Frozen' zasigurno je komad koji će privući puno pažnje

Detalji na ovoj divnoj torbici doista podsjećaju na svjetlucave kristale leda, a ime je možda inspirirano i obožavanim animiranim filmom "Snježno kraljevstvo" ("Frozen"). Vjerujemo i da će dame koje kupe ovaj draguljčić iz Topshopa čija je cijena 230 kuna, obožavati svoju torbicu i rado je nositi.

Tosphop je za sezonu proljeće/ljeto pripremio i druge slične modele torbica ukrašene cvjetićima, biserima i metalnim detaljima, a razgledati ih možete u fotogaleriji.
Preslatka torbica za proljeće - 2 Topshopova torbica ukrašena je svjetlucavim kamenčićima koji podsjećaju na kristale leda (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju