Kada su vjenčanja u pitanju najviše pažnje se pridaje odabiru vjenčanice i torte iz snova. No, kako to izgleda kada ove dvije potpuno odvojene i naizgled nespojive stvari postanu bajkovita kombinacija provjerite u članku

U sklopu natjecanja "Cake International" koje se održava u Londonu traje i izložba torti pod nazivom "Wedding Gowns Through the Ages". Radi se o elegantnim tortama čiji su tvorci inspiraciju pronašli u vjenčanicama.

'U ovom hvalevrijednom slučaju vjenčanica iz snova postala je torta iz snova'

No, jedna torta prisvojila je svu pozornost, i to s vrlo dobrim razlogom. Emma Jayne Cake Design potpisuje ovu bajkovitu tortu, dok pravu vjenčanicu i inspiraciju za ovu tortu potpisuje modni dizajner Mak Tumang.

 

A post shared by Cake International (@thecakeshows) on

Jestiva kopija prave vjenčanice jednostavno oduzima dah. No, nije to bio nimalo lak posao. Profinjeni dizajn sive haljine s ružičastim i sitnim detaljima zahtijevao je i individualnu aplikaciju bisera te maksimalnu pažnju.

S obzirom na to koliko vjerodostojno ova torta izgleda, mukotrpan rad itekako se isplatio, a torta je postala apsolutna zvijezda izložbe. Čak ju je i Tumang morao vidjeti svojim očima.

 

A post shared by Mak Tumang (@maktumang) on

 

A post shared by Cake International (@thecakeshows) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju