Giampierova tehnika se razlikuje se od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće.
'Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50 posto voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko', kaže stručnjak za sladoled. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati - i vegani.
Teško je izabrati svoj omiljeni okus, no Giampiero ipak ima svoje favorite.
U pojedinim okusa sladoleda poput jagode, borovnice i manga mogu uživati - i vegani
'Ovo je posebna tehnika koju sam usavršio. Koristim svježe mlijeko, vrhnje i namirnice provjerene kvalitete kako bi dobio vrhunski proizvod. Neki od mojih omiljenih okusa su pistacio, lješnjak, jagoda i čokolada. Jako volim sladoled, pa volim isprobavati i nove okuse jer je sladoled vrhunske kvalitete', kaže Mele koji je i vlasnik slastičarne u svojem rodnom gradu Brindisi na jugu Italije, a sada u sladoledu s talijanskom potpisom možemo uživati i u Zagrebu.
Omiljena slastica sada je u još boljem izdanju, a kvalitetu garantiraju certifikati BRC (Global Standard for Food Safety), IFS (International Featured Standards), kao i Halal certifikat. Sladolede isprobajte u Centru Cvjetni, Avenue Mallu, City Center One West i Arena centru.
Torterie Macaron slastičarnica najpoznatija je po svojoj sjajnoj torti od sira, kao i cheesecakeu s borovnicama, a ljubitelji slatkog zadovoljit će svoje čokoladne pupoljke s našom sada već poznatom Ferrerito tortom.
Osim toga, u ponudi su cookies, brownies, praline, ušećereni bademi, te originalni slasni macarons u nekoliko okusa.