U posebnom videu iza kojeg stoji australski vinski brend Jacob’s Creek, Jelena i Novak Đoković prisjetili su se svog prvog spoja na kojem nije falilo smijeha. Ništa manje nismo ni očekivali od šarmantnog Novaka koji je stvarno dao sve od sebe kako bi osvojio ljupku Jelenu


Nema para koji se ne sjeća svog prvog spoja, a za Jelenu i Novaka Đokovića to je bila uistinu nezaboravna prigoda.

Novak je odlučio naručiti odrezak za sebe i Jelenu, ali kada su im donijeli jelo shvatili su da nisu dobili ono što su očekivali.

Nakon više od 10 godina divnog vremena provedenog zajedno moja ljubav i ja ponovno smo proživjeli svoj prvi spoj. Bilo je to zabavno iskustvo. I povrh svega, ponovno me zavela ova šarmantna divna duša, napisala je Jelena na Instagramu.

U mojim očima, u to vrijeme, bilo je to vrlo ekskluzivno mjesto. Želio sam je impresionirati pa sam pronašao jedan jako dobar restoran, ispričao je Novak, ali Jelena dodala kako je to zapravo bio – sportski bar.

Novak je odlučio naručiti odrezak za sebe i Jelenu, ali kada su im donijeli jelo shvatili su da nisu dobili ono što su očekivali. Novak je tada pozvao konobara i objasnio mu da odrezak nije dovoljno pečen na što mu je konobar rekao: ‘Ali gospodine, naručili ste tartarski odrezak, uvijek se servira sirov.’

Slavni tenisač to nije znao i priredio je svojoj ljubavi pravo ‘sirovo’ iznenađenje. Od toga dana svaki put kada na meniju vide tartarski odrezak uvijek se sa smiješkom prisjete svog prvog spoja.

 
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju