Iako sumnjamo da postoji muškarac kojega bi odbila bilo koja ženska intimna frizura najnovije istraživanje objavljeno u 'Journal of Sexual Medicine' otkrilo je kakvu intimnu frizuru kod žena muškarci najviše vole

Istraživanje na 1.100 muškaraca i žena otkrilo je kakve frizure muškarci i žene preferiraju kod svojih partnera, te vole li kod sebe 'golu' intimnu zonu ili ipak malo dlaka.

Rezultati su pokazali kako i muškarci i žene vole kada je intimna zona bar malo 'uređena'. Naime, 95 posto ispitanika otkrilo je kako je dlačice s intimne zone uklonilo ili skratilo bar jednom u posljednjih mjesec dana.

Polovina žena i svaki peti muškarac pak vole da njihova intimna zona bude potpuno bez dlaka.

I muškarci i žene u velikom postotku vole kada je intimna zona bar malo uređena

I dok većina muškaraca na sebi ne preferira 'golu intimnu zonu' čak 60 posto ih kod partnerica obožava upravo intimnu zonu bez dlačica, odnosno brazilku. Ostali ispitanici izjavili su kako vole da partnerica ipak ostavi 'malu frizuru'.

Za razliku od muškaraca žensko je mišljenje bilo malo više podijeljeno i varira od potpuno gole intimne zone, djelomično izbrijane, pokraćene ili potpuno nedirnute kod partnera.

Žene su otkrile kako su razlozi zbog kojih se one depiliraju  višestruki. Osim osjećaja čistoće bez dlaka se osjećaju seksepilnije i ugodnije. No ukoliko spadate u one koji ne žele odstranjivati dlačice i volite prirodan izgled to je sasvim u redu.

Naime, bez obzira na želje partnera, trendove ili bilo što drugo na uklanjanje dlačica s intimne zone trebali bismo se odlučiti samo ako mi to tako želimo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju