Objavljen je prvi trailer za 'Absolutely Fabulous: The Movie', dvominutna poslastica koja nam je otkrila djelić onoga što nas čeka u filmskoj verziji kultne humoristične serije 'Pa to je fantastično'

U traileru za film 'Absolutely Fabulous: The Movie' koji 1. srpnja stiže u kina otkriven je mali dio onoga što nas čeka u filmskoj verziji fenomenalne britanske serije 'Pa to je fantastično'.

Najluckastije prijateljice Edina (Jennifer Saunders) i Patsy (Joanna Lumley) ponovno 'napadaju' – i to doslovno! Naime, u traileru od 2 minute i 31 sekunde doznajemo da Edina i Patsy, kao gošće na najvećem britanskom modnom događanju upriličenom na Temzi, budu okrivljene za smrt modne ikone Kate Moss koja je pala u rijeku.

Kako bi pobjegle od progona Edina i Patsy odlaze na Francusku rivijeru gdje se osjećaju sigurno i opušteno jer, kako kaže Edina, na sjeveru Francuske svatko je kriminalac...

Apsolutno skandalozne, apsolutno razuzdane, apsolutno predivne i apsolutno fantastične - to mogu samo koke Edina i Patsy!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju