Zelenog ruža koji mijenja boju kada se nanese na usne sjećamo se još iz osamdesetih, a sada postoji i sličan, ali još bolji ruž koji će na osnovi usana "izračunati" savršenu nijansu.

 

Zeleni ruž u zlatnoj ambalaži koji mijenja boju i koji se uvozio iz Turske jedan je od proizvoda dekorativne kozmetike koji je obilježio drugu polovicu osamdesetih godina. Bila je to prava make-up revolucija i mnogi su željeli imati ruž koji je bilo gotovo nemoguće izbrisati s usana.

Barry M čarobni ruž zelene boje na osnovu boje vaših usana 'izračunat' će savršenu nijansu za vas



Trideset godina kasnije imamo sličan ruž, proizvod britanskog brenda Barry M koji je već godinama broj jedan u britanskoj kozmetičkoj industriji. Brend je poznat po svojoj širokoj paleti boja, ali i veganskim proizvodima.

Barry M čarobni ruž zelene boje na osnovi boje vaših usana "izračunat" će savršenu nijansu za vas. Najčešće nijanse ovoga ruža su crvene, ružičaste, lila, ljubičasto-crvene, itd.

Ruž je vodootporan te sadrži dodatak aloe vere za dodatnu njegu, a na usnama će ostati čak osam sati. Cijena Barry M čarobnog ruža je 49,90 kuna, a kupiti se može na stranici Pink Panda.

Na istom mjestu pronaći ćete i Barry M čarobni ruž  Touch of Magic (Neptune) u plavoj boji. Ovaj ruž također izračunava idealnu nijansu te odmah nakon nanosa promijeni boju ovisno o pH usana. Daje i blagi sjaj te također sadrži aloe veru, vodootporan je i na usnama traje do osam sati. Cijena ovog ruža je 58,99 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju