Mladi britanski glumac Dev Patel drastično se promijenio otkako je snimio Oscarom nagrađeni film "Milijunaš s ulice". Iz simpatičnog žgoljavog klinca izrastao je u neprepoznatljivog muževnog mladića

Kada je u filmu "Milijunaš s ulice" nagrađenog s osam Oscara odigrao glavnu ulogu, britanski glumac Dev Patel imao je 17 godina. Tada je izgledao kao simpatični klinac koji je, kao i mnogi tinejdžeri, imao problema s prištićima te je bio poprilično mršav.

Mladi britanski glumac Dev Patel drastično se promijenio otkako je snimio Oscarom nagrađen film 'Milijunaš s ulice'

No devet godina godina kasnije, potpuno druga slika. Dev, kojeg trenutno gledamo u fascinantnom filmu "Lav" koji također konkurira za Oscara čija se dodjela održava 26. veljače, pretvorio se u šarmantnog 26-godišnjeg ljepotana kojeg krasi visina od 187 centimetara, prekrasan osmijeh, neodoljiva šarmantnost i muževnost na koju malo koja žena ne bi pala.

Tri stvari bile su ključne za drastičnu promjenu 26-godišnjeg glumca, a dogodile su se dok se Patel pripremao za ulogu u emocijama nabijenoj drami "Lav" snimljenoj prema istinitoj priči. Glumac, nominiran za nagradu Oscar u kategoriji najbolji sporedni glumac, na zahtjev redatelja Gartha Davinga, morao je promijeniti izgled što se pokazalo odlukom koja nije mogla biti bolja.

3 promjene zaslužne za novi izgled glumca Deva Patela:

1. Brada
Čim ga je angažirao da glumi u filmu "Lav", redatelj Garth Daving rekao je glumcu Devu Patelu da će za ulogu morati izgledati zrelije i odraslije. Stoga je Dev počeo puštati bradu koja je njegovom licu dala itekako muževniji i šarmantniji izgled.


2. Kosa
Za potrebe filma, Patel je morao i pustiti kosu što se pokazalo odličnim potezom. Gusta, crna, sjajna kosa uokvirila je Devovo lice na najbolji mogući način i učinila ga neodoljivo privlačnim.

3. Tjelovježba
Iz simpatičnog žgoljavca Dev Patel se zahvaljujući redovitoj tjelovježbi transformirao u mladog muškarca lijepo izgrađene muskulature što je glumca definitivno učinilo muževnijim. Za ulogu u filmu "Lav" 26-godišnji Patel pripremao se osam mjeseci tijekom kojih je, između ostalog, revno vježbao i mijenjao svoje tijelo. Pogledajte i kako je vragolasta debeljuca iz "Kućanica" izrasla u ljepoticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju