Slavna pjevačica i glumica zablistala je u predivnoj plavoj Valentino haljini na 69. dodjeli nagrada Tony koja se održavala u New Yorku. Nekoliko sati prije dodjele Jennifer je viđena u potpuno drugačijem izdanju

Jennifer Lopez bila je jedna od prezenterica na 69. dodjeli nagrada Tony koja se svake godine održava u New Yorku. Slavna pjevačica i glumica za tu svečanu prigodu odjenula je plavu haljinu modne kuće Valentino na kojoj su ručno izvezene zlatne zvijezde.

Kombinirala ju je s Christian Louboutin štiklama, Jimmy Choo torbicom i nakitom poznate draguljarske kuće Harry Winston.

Lijepa Jennifer uisitinu je izgledala kao zvijezda, ali samo nekoliko sati prije viđena je u potpuno drugačijem izdanju. Opušteno je šetala gradom sa svojom djecom odjevena u običnu trenirku i tenisice.

Izgledala je sjajno bez trunke šminke i s kosom svezanom u ležernu punđu, u jednostavnoj kombinaciji koju obožava nositi. Iako se kasnije transformirala u pravu divu, Jennifer često naglašava kako je bila i ostala prava 'cura iz kvarta'.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju