Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva, Nina Badrić, na službenoj Facebook stranici prisjetila se samog početka karijere. S obožavateljima je podijelila svoju prvu naslovnicu i izazvala njihovo oduševljenje

Jedna predivna fotografija iz prošlosti probudila je uspomene u Nini Badrić.

Imala sam tada 19 godina, nije bilo photoshopa, sama sam se našminkala, obukla. Najdraži su mi zapravo ti počeci karijere kada sam tek počinjala da ostvarujem snove, napisala je 43-godišnja Nina uz svoju prvu naslovnicu.

Imala sam tada 19 godina, nije bilo photoshopa, sama sam se našminkala, obukla. Najdraži su mi zapravo ti počeci...

Posted by Nina Badrić on Wednesday, December 2, 2015

U svom stilu našalila se kako je ipak malo pretjerala s obrvama. Njezini obožavatelji jednoglasno su zaključili da je izgledala sjajno, a mnogi komentirala da danas izgleda i bolje nego prije 24 godine.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

Prirodna brineta nedavno je promijenila boju kose i postala plavuša, a njezini obožavatelji sigurno pamte kako ovo nije prvi put da se odlučila na ovako veliku promjenu - 2000. godine također je tamne uvojke pretvorila u plave prije izdavanja svog četvrtog studijskog albuma 'Nina'.

Uvijek je bila je hrabra kod modnih odabirima, ali u svim eksperimentima zadržala je svoj prepoznatljivi ženstveni stil.

U galeriji pogledajte kako se tijekom godina transformirao stil naše pjevačice.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju