Traper haljine ove sezone doživljavaju veliki povratak. U trgovinama se mogu naći razni modeli traper haljina koje su savršen izbor za proljetne i ljetne šetnje, izlaske i posao gdje se, ukoliko je haljina kraća, može nositi i kao tunika

Kako temperature zraka rastu, sve rjeđe nosimo traperice u kojima nam zna biti itekako vruće. No, to ne znači da se praktičnog i udobnog trapera tijekom vrućih mjeseci morate u potpunosti odreći.

U trgovinama se mogu naći razni modeli traper haljina koje su savršen izbor za proljetne i ljetne šetnje, izlaske i posao gdje se, ukoliko je haljina kraća, može nositi i kao tunika

Ove sezone traper haljine doživjele su povratnički bum te se nose u svim svakodnevnim prigodama. Ukoliko je haljina kraća može se nositi i na hlače kao tunika, a bez obzira na to koju dužinu traper haljine izabrali, slobodno je upotpunite glomaznijim i nakitom u boji jer upečatljive modne dodatke traper itekako voli kao i obuću u boji.

Kako bismo vam olakšali potragu za traper haljinom, prošetali smo trgovinama i pronašli modela cjenovnog ranga od 169,90 do 1200 kuna. koje ćete voljeti nositi ove sezone. Ponudu razgledajte u foto galeriji, a ne propustite pogledati i 6 modela košulja-haljina stvorenih za dane kada ne znate što odjenuti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju