Dobro uhodani zagrebački brend Shuz, koji je ukrao srca mnogih mladenki, u ponudi ima nove proizvode. Osim predivnih tenisica za vjenčanje, možete naručiti casual traper jaknu koju će dvije kreativne Zagrepčanke oslikati po vašoj želji.

Mladenke obično izgledaju kao princeze. Prekrasne bijele haljine, savršene frizure, pomno odabrani detalji, make up koji izgleda kao da su sišle s crvenog tepiha nekog od najluksuznijih svjetskih događaja. Tu se nameće pitanje: Je li ljepota udobna? Treba li stvarno trpjeti za ljepotu?

Galerija Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 15 Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 16 Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 19 +7 Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 18

Na kraj ovome "problemu" stale su dvije kreativne Zagrepčanke, Ljudmila i Maja, koje su prije dvije godine proslavile veliku desetu obljetnicu postajanja svog brenda Shuz koji se bavi izradom tenisica za vjenčanja. Prošlo je već 12 godina otkako su Ljudmila i Maja spasile brojne mladenke od neudobnosti štikli i javnosti predstavile inovativni i posebni brend Shuz.

Sad već davne 2010. godine, inženjerka tekstilne industrije Ljudmila Pribilović i ekonomistica Maja Žirovčić, odlučile su dosadnim, bijelim tenisicama udahnuti novi život pa su ih preobratile u vjenčane tenisice.

Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 21 Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 21 (Foto: shuzdesign.hr)

U samim počecima, kada smo većinom mogle uložiti samo svoje vrijeme, vještine i puno truda, ali, nažalost, ne i financije koje smo htjele, moramo priznati da nismo imale velika očekivanja. Čvrsto smo stajale na zemlji i realistično bile svjesne mogućnosti s kojima smo raspolagale.

Ono što jesmo imale je puno motivacije da radimo posao koji volimo i viziju brenda kakav želimo stvoriti. Sada nakon deset godina počele smo se približavati svojim aspiracijama. I dalje je to rast i razvoj. Na njemu svakodnevno radimo, rekle su vlasnice brenda Shuz.

Novi asortiman omiljenog brenda Shuz

Kroz sve ove godine, napravile su tisuće i tisuće tenisica, a brend se brzo počeo razvijati pa sada u ponudi imaju tenisice za svaki dan, nakit, asortiman za krštenja, platnene vrećice za vino, traper jakne za vjenčanja i još mnogo toga.

Shuz je poseban po tome što je svaki proizvod personaliziran. Primjerice, kod izrade tenisica, mladenka može birati materijal, dizajn, boju i veličinu mašne, natpise itd. Još jedna zanimljivost koju nudi ovaj kreativni brend je uvez na vašoj privatnoj odjeći pa im tako možete poslati staru traper jaknu, odabrati natpis, crtež, boju i druge detalje, a one će je pretvoriti u potpuno novi modni komad koji će privlačiti pažnju.

Baš svaki model je unikat jer ima određene personalizirane izmjene u dizajnu. Najčešće su to ilustracije koje se rade po dogovoru, natpisi, kombinacija specifičnih materijala i/ili boja, a ponekad je to kompletno novi dizajn.

Ono što je ljepota i prednost našeg pristupa radu je taj da cure mogu sudjelovati zajedno s nama u procesu stvaranja svojih Shuzica, kažu djevojke.

Shuzice za sve prilike 

Djevojke kažu da su najtraženije Shuzice one za posebne prilike. Osim za vjenčanja, Shuzice su tražene i za krizme i promocije, a odlični su poklon za djevojačke, godišnjice i rođendane. Njihov brend je poseban po kvalitetnim materijalima pa vam se neće dogoditi da Shuzice poprime neugodan miris ili da se poderu nakon jednog nošenja. U izradi najčešće koriste čipku, saten, svilu i svima omiljene perlice.

Klasičan rok za izradu Shuzica je sedam do deset radnih dana, ali djevojke su tu i za one kojima je hitno pa Shuzice mogu biti gotove i ekspresno, u roku od 24 sata.

Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 15 Shuzice: (Vjenčane) tenisice iz Zagreba u kojima je ples do zore zagarantiran

S obzirom na ogromnu dozu kreativnosti, talenta i brige za svoje klijentice, ogroman trud i želju da svi budu zadovolji sa svojim Shuzicama, nije ni čudno što je ovaj bred ukrao srca brojnih mladenaka i postao izbor broj jedan za sve ljubiteljice ravnog i udobnog. 

Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 19 Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 19 (Foto: shuzdesign.hr)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju