Traper suknja izvrsno će izgledati uz jednostavnu pamučnu majicu i elegantni top. Lijepo se može spariti uz tenisice i klasične salonke. Ne čudi stoga što je mnoge dame imaju u svojem ormaru.

Galerija Traper suknje midi i maksi kroja popularan su izbor ove jeseni s.Oliver traper suknja, 38,99 eura Reserved traper suknja, 35,99 eura +9 Stradivarius traper suknja, 25,99 eura

Traper suknja je baš poput para omiljenih traperica kraljica modnog ormara. Ovisno o dužini modela i kroju može se kombinirati na različite načine – za odlazak posao i večernji izlazak.

Suknje midi i maksi kroja iznimno su popularne ove jeseni. Nose se modeli u svim nijansama plave boje, svijetle suknje, ali i one iznimno tamne.

Reserved traper suknja, 35,99 eura Reserved traper suknja, 35,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Odabrati možete pencil suknje koje prate liniju tijela, ali i nešto šire modele s rasporedima na prednjem i stražnjem dijelu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 modela dužih traper suknji koje se mogu naći po cijeni od 30 do 69 eura.

Naš izbor pogledajte u fotogaleriji na početku ovoga teksta.

Next traper suknja, 69 eura Next traper suknja, 69 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Za posao, kazalište i večernje provode: 20 modela košulja u kojima ćete biti sređeni tip-top Bijela košulja osnova je ženskog ormara s.Oliver košulja, 49,99 eura Reserved košulja, 29,99 eura +17 C&A košulja, 25,99 eura

Novi modeli: 35 crnih cipela iz jesenskih kolekcija za prijelazno razdoblje Stradivarius, 22,99 EUR C&A, 25,99 EUR Boohoo, 26,19 EUR +32 Bershka, 29,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju