Nova globalna kampanja H&M-a nas uvodi u raspoloženje koje naglašava raznolikost trapera ove sezone.

Galerija H&M Denim-Anaïs Gallagher (Foto: H&M) H&M Denim-Suki Waterhouse (Foto: H&M) H&M Denim- Adonis Bosso (Foto: H&M) +1 Dvostruki traper kao novi prijedlog ove sezone (Foto: H&M) U H&M-u ove sezone nosite traperice na svoj način; s novim stavom za omiljeniji odjevni materijal. Riječ je o traperu za sve, različitih boja i svježih silueta te o odjevnim kombinacijama s dvostrukim traperom. Nova globalna kampanja uvodi nas u raspoloženje koje naglašava raznolikost trapera ove sezone. Kampanju predstavljaju Suki Waterhouse, glavna glumica i model, zajedno s Anaïs Gallagher i Adonis Bosso, a u kojoj Suki pjevuši glazbenu temu kampanje.

Širok raspon traperica za žene, muškarce, mladež i djecu od početka veljače dostupan je u H&M-ovim trgovinama širom svijeta i na hm.com. Denim će biti na popustu do 50 posto.

Traper je poput praznog platna pomoću kojeg svaki dan možemo izraziti svoje osjećaje. To je kao da imate ormar svog života, gdje postoji toliko puno različitih načina za traper-kombinacije. Nadahnjuje nas svježim idejama za izražavanje našeg osobnog stila, kaže Suki Waterhouse.

Ova sezona se sva vrti oko nošenja trapera na svoj način, sa svježim krojevima i bojama za sve.

Za žene ima toliko novih prijedloga za traper ove sezone. Za potpuno novi zaokret razmislite o puder ružičastoj i žutoj boji traper jakne u kombinaciji s boyfriend trapericama koji odaju svjež izgled, dok popularna duga traper-suknja s prišivenim detaljima na rubovima daje osjećaj sentimentalnosti.

Široke traperice dolaze s traper-remenom, dok su plave traperice savršeno izblijedjele boje s poderanim detaljima. Istovremeno, plave traper-jakne stilizirane su pomoću zakrpa i prišivenim detaljima te bijele traper-jakne ukrašene biserima.

Kod muškaraca je riječ o savršenim traper-jaknama i trapericama, bez obzira na to jesu li u pitanju modeli s poderanim detaljima ili savršeno netaknuti traper-modeli.

Dok traper za tinejdžerice postaje razigran sa zakrpanim traper-jaknama, haljinama sastavljenim od dvije polovice trapera različite boje i trapericama visokog struka, u dječjoj kolekciji prevladavaju izblijedjeli traper-modeli za potpuni izgled trapera.

H&M Denim-Suki Waterhouse (Foto: H&M) H&M Denim-Suki Waterhouse (Foto: H&M) (Foto: H&M)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju