Alexia Elkaim napravila je ono o čemu mnoge žene već dugo sanjaju - osmislila traperica koje pristaju ženama svih veličina

Mnoge žene složit će se da je kupovina traperica često najgori dio šopinga. Uzaludno isprobavanje različitih modela u potrazi za onim pravim ponekad je prava gnjavaža, a to je na svojoj koži sigurno osjetila i Alexia Elkaim.

Alexia je kći Sergea Azrie, brata slavnog tuniskog dizajnera Maxa Azrie i vlasnika modnih brendova Joie, Current/Elliott i Equipment. Odlučila se upustiti u vlastitu modnu avanturu i lansirala vlastiti brend Miaou, a prvi odjevni komad koji je predstavila javnosti sigurno će oduševiti žene.

 

A photo posted by Miaou (@miaouxx_) on

U pitanju je model traperica koji pristaje i laska baš svakoj figuri. Više od godinu dana radila sam na njima. Traperice besprijekorno pristaju svim tipovima tijela, a to mi je bilo jako važno, rekla je Alexia za CR Fashion Book.

Za snimanje reklamne kampanje angažirala je svoje prijateljice: 'Svaka sa svojim stilom, oblikom i veličinom. Bilo je zanimljivo odjenuti svaku djevojku u isti model traperica i vidjeti na koje se sve načine mogu nositi.'

Tajna ovih traperica je u zahvalnom kroju. Retro model visokog struka i s udjelom elastina pruža potporu ženama s naglašenim oblinama, ali jednako dobro stajat će i izrazito vitkim damama. Ovaj umjereno skinny model prodaje se po cijeni od 202 dolara (1.353 kune) i trenutno je dostupan u veličinama od 34 do 46.

 

A photo posted by Miaou (@miaouxx_) on

 

A photo posted by Miaou (@miaouxx_) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju