Razni krojevi traperica koje nam donose novi trendovi mogu se nositi u svim prilikama, ali postoji jedan ženski model koji nema konkurencije i koji u jednom potezu naglašava žensku siluetu, skriva trbuh i smanjuje struk

Traperice su već desetljećima jedan od najpopularnijih komada odjeće, a svaka žena u ormaru ima barem jedan model. Iako su se s godinama njihova popularnost i izgled značajno mijenjali, traperice nisu izgubile svoj identitet i vratile su se korijenima.

Najbolji dokaz je povratak najstarijeg modela ženskih traperica na svijetu - "mom jeans". Takozvane mamine traperice smatraju se krojem koji najjače naglašava ženske obline, a prvi takav proizveden je davne 1934. godine i to pod Levi's 501 etiketom.

Mom jeans ili mamine traperice smatraju se krojem koji najjače naglašava ženske obline, a prvi takav proizveden je davne 1934. godine

Ove traperice su prvi model ikada napravljen za žene, a opisuje ga nešto viši struk te ravne nogavice ili pak one mrkva kroja. Vizualno naglašavaju bokove, smanjuju struk i prikrivaju trbuh, a tajna ovog kroja krije se u jednom zanimljivom detalju.

Riječ je o stražnjim džepovima koji su našiveni na određeno mjesto koje, kada se traperice odjenu, maksimalno dolazi do izražaja.

No, mamin model traperica danas možemo pronaći u različitim trgovinama, a mi smo sakupili 5 modela s jednako moćnim ženskim efektom koji laska ženskoj silueti.

Želite li biti sigurni da su vaše omiljene traperice idealne za vašu građu tijela donosimo mini vodič za kupovinu traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju