Razni krojevi traperica koje nam donose novi trendovi mogu se nositi u svim prilikama, ali postoji jedan ženski model koji nema konkurencije i koji u jednom potezu naglašava žensku siluetu, skriva trbuh i smanjuje struk

Traperice su već desetljećima jedan od najpopularnijih komada odjeće, a svaka žena u ormaru ima barem jedan model. Iako su se s godinama njihova popularnost i izgled značajno mijenjali, traperice nisu izgubile svoj identitet i vratile su se korijenima.

Najbolji dokaz je povratak najstarijeg modela ženskih traperica na svijetu - "mom jeans". Takozvane mamine traperice smatraju se krojem koji najjače naglašava ženske obline, a prvi takav proizveden je davne 1934. godine i to pod Levi's 501 etiketom.

Mom jeans ili mamine traperice smatraju se krojem koji najjače naglašava ženske obline, a prvi takav proizveden je davne 1934. godine

Ove traperice su prvi model ikada napravljen za žene, a opisuje ga nešto viši struk te ravne nogavice ili pak one mrkva kroja. Vizualno naglašavaju bokove, smanjuju struk i prikrivaju trbuh, a tajna ovog kroja krije se u jednom zanimljivom detalju.

Riječ je o stražnjim džepovima koji su našiveni na određeno mjesto koje, kada se traperice odjenu, maksimalno dolazi do izražaja.

No, mamin model traperica danas možemo pronaći u različitim trgovinama, a mi smo sakupili 5 modela s jednako moćnim ženskim efektom koji laska ženskoj silueti.

Želite li biti sigurni da su vaše omiljene traperice idealne za vašu građu tijela donosimo mini vodič za kupovinu traperica.