Svi volimo traperice i obožavamo ih kombinirati uz razne komade odjeće. U jeansu uživa i fOlivia Wilde te ga nosi čak i za putovanja. Upravo zbog toga, prošetali smo se trgovinama i 'složili' kombinaciju po uzoru na lijepu glumicu, a čija cijena ne prelazi 140 kuna

Traperice su jedan od komada koji laska svakoj liniji i obliku tijela te ga zbog toga mogu nositi baš svi. Vrlo ga je lako kombinirati s ostalim komadima odjeće te će savršeno nadopuniti svaki dnevni i večernji look.

To jako dobro zna glumica Olivia Wilde koja je svoj omiljeni komad traperica odjenula za putovanje zrakoplovom, a kojeg je spretno uskladila uz najjednostavnije komade.

Olivia je ravne traperice užeg kroja iskombinirala uz bijelu, komotnu majicu kratkih rukava i gležnjače od brušene kože, a dnevni look je dodatno začinila sunčanim naočalama i velikim šeširom.

Prošetali smo trgovinama i pronašli ova dva jednostavna, ali vrlo upečatljiva komada odjeće na popustu te smo ih složili u stajling čija cijena ne prelazi 140 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju