U sklopu tradicionalne božićne akcije , ovog četvrtka 20. 12. i petka 21. 12. Algebra je za vas pripremila popust od 20% na upis svih programa obrazovanja iz njihove ponude za koje postoje otvoreni termini početka predavanja.

 „Nedavna analiza koju smo proveli temeljem podataka o više od 10.000 polaznika pokazala je kako su građanima najzanimljiviji obrazovni programi s područja EU fondove i digitalnog marketinga, jer je oboje ujedno i među najtraženijim poslovima na tržištu rada. Ova dva programa obrazovanja – za specijalista za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, te za specijalista internetskog marketinga – stoga su dio ove posebne ponude kako bismo što većem broju polaznika omogućili da usavrše svoje vještine, nađu bolji posao ili čak i promijene karijeru“, kazao je Igor Kundić, član Uprave za prodaju u Algebri.

Uz spomenute programe, tijekom božićne akcije Algebra nudi i popust na obrazovanje iz područja računalnih mreža i sistemske administracije (što je i dalje jedno od najtraženijih zanimanja unutar IT-a, kako u Hrvatskoj tako i u EU!), kreativne programe namijenjene onima s dizajnerskom crtom te osnovne programe vezane uz stjecanje računalne pismenosti i osnovnih vještina.

Posebnu ponudu ovom prilikom upotpunjuju i programi s područja knjigovodstva, namijenjeni primarno vlasnicima obrta ili drugim osobama koje možda već i rade u struci u ovom području, no nedostaje im i formalno obrazovanje s područja računovodstvenih poslova.

Želite li iskoristiti ovu odličnu priliku za ostvarivanje popusta na upis, potrebno je tijekom četvrtka ili petka, 20. ili 21. prosinca, doći u neku od Algebrinih poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku ili Varaždinu i upisati željeni program. Obrazovanje, međutim, nije ograničeno samim lokacijama – gotovo sve Algebrine obrazovne programe moguće je pratiti i u njima sudjelovati, ako vam je tako draže i praktičnije, i online.

Upisom programa obrazovanja, pokazuju to brojni primjeri uspješnih pojedinaca, polaznici imaju priliku i značajno utjecati na svoju karijeru. Sva navedena područja nalaze se među najatraktivnijim, a poslodavci unutar njih traže najviše novih stručnjaka. Stoga, zašto 2019. ne biste odlučili započeti korakom prema boljoj karijeri i pohađanjem programa obrazovanja u Algebri?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju