Zamislite odmor daleko od stresa svakodnevice, u opuštenoj atmosferi s voljenom osobom, uz laganu glazbu klavira i mirise aromatičnog bilja, tajlandsku masažu, malo plivanja u bazenu i finu zdravu i lokalnu večericu za koju se niste trebali sami potruditi. Upravo to je ono što vam donosi jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija na hrvatskom kontinentu

 

Poznato je kako su Terme Sveti Martin protekle dvije godine postale pravi hit među tisućama turista koji žele otkriti pravi svijet zdravih užitaka, a nije ni tajna kako se mnogi od tih turista ponovo vraćaju. Naravno, upitate li bilo kojeg gosta, tajna leži u ljubaznosti osoblja i kvalitetnoj turističkoj ponudi koje neće nedostajati ni u periodu koji je ispred nas. Naime, Terme Sveti Martin nastavljaju s kreativnim ponudama, ovaj put za dugo očekivani Dan zaljubljenih - Valentinovo.

Paket za dvoje samo 2,298 kn

Poznato je kako su Terme Sveti Martin protekle dvije godine postale pravi hit među tisućama turista koji žele otkriti pravi svijet zdravih užitaka, a nije ni tajna kako se mnogi od tih turista ponovo vraćaju

Valentinovo u Svetom Martinu, kao i cijelom Međimurju ima dugu tradiciju iza sebe, a upravo je to ono što Terme žele približiti svakom gostu. Ove nam godine Valentinovo pada na nedjelju, što je idealno za jedan, dobro zasluženi vikend u dvoje uz zaista kraljevski tretman.

Smještaj u moderno opremljenoj sobi Hotela Spa Golfer 4*, bogata ponuda zdravih i domaćih jela i namirnica u neograničenom samposlužnom doručku uz neograničeno piće (kava, sok, čaj), u petak po dolasku večera u restoranu Mira s bogatim izborom tradicionalnih i internacionalnih specijaliteta, sat joge, grupni tečaj provođenja Masaže Sveti Martin, degustacija zdrave međimurske gibanice u restoranu Le Batat, blind wine tasting u Vinskoj kući Hažić, u subotu a-la-carte večera u restoranu Vučkovec uz živu romantičnu glazbu s Love after partyem u pubu Potkova + koktel za dvoje samo su dio onoga što paket uključuje.

Ne smijemo izostaviti i neograničeno kupanje u svim bazenima u resortu, kasni check out do 17 sati, neograničeno korištenje fitness centra, svakodnevni aqua-aerobic te besplatni WiFi u hotelu Spa Golfer 4*.

Može li bolje? Može DELUXE! Poželite li svoj boravak upotpuniti smještajem u executive sobi s balkonom, jednim healthy ručkom u restoranu Le Batat te jednom klasičnom terapijskom masažom u trajanju od 40 minuta (po osobi), rezervirajte svoj DELUXE Valentinovo paket uz nadoplatu od samo 640 kuna za dvije osobe.

Sve dodatne informacije potražite na www.termesvetimartin.hr, emaila info@termesvetimartin.com ili na broj telefona 040 371 111.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju