Od danas na Netflixu možete gledati treću sezonu hvaljene britanske serije "After Life" u kojoj glavnu ulogu ima komičar Ricky Gervais.

U ovoj crnohumornoj drami, Gervais glumi novinara Tonyja Johnsona. Njegov se život preokrene naglavačke kada mu supruga Lisa umre od raka dojke. Shrvan nenadoknadivim gubitkom žene koju je obožavao, Tony odluči ostatak svog života provesti kažnjavajući ostatak svijeta za njezinu smrt.

Raditi će što želi, govoriti što želi, bez obzira na to što drugi o tome misle ili kako se zbog toga osjećaju. Međutim, plan mu se izjalovi jer ga svi žale i pokušavaju mu pomoći. U njegov život ulaze i neki novi ljudi koji uspijevaju srušiti zidove koje je izgradio oko sebe.

Slika nije dostupna Službeno je: Serija "Emily u Parizu" dobit će još dvije sezone

Slika nije dostupna Šarmante i duhovite: Šest romantičnih francuskih komedija idealnih za opuštanje vikendom

U drugoj sezoni suočava se s gubitkom oca i pokušava ojačati svoju vezu s medicinskom sestrom Emmom, a kada depresija u jednom trenutku zavlada njime, u spas stiže njegov dlakavi najbolji prijatelj - pas Brandy.

U trećoj i posljednjoj sezoni koja ima šest epizoda, Tony više nije toliko ogorčen životom, ali i dalje pokušava popuniti prazninu koja je u njemu nastala nakon Lisine smrti. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju