Božić je pred vratima, a još nemate božićno drvce? Možda je već prekasno da pronađete lijepu jelu pune i bogate krošnje, no ne zamarajte se time. Skandinavcima, poznatim trendseterima, tanko kržljavo drvce uopće ne predstavlja problem. Naprotiv.

Galerija Novi trend božićnih drvaca - 6 Novi trend božićnih drvaca - 8 Novi trend božićnih drvaca - 2 +5 Skandinavci preferiraju visoka i vitka stabalca rijetkih grana koja djeluju prirodno

Jelke
savijenih grana s puno praznina u krošnji glavni su hit na skandinavskom tržištu, a Skandinavci se smatraju božićnim guruima jer ipak ondje žive sobovi, sve je puno snijega, jedino ondje se pojavljuje polarna svjetlost, a u skladu s općim konsenzusom ondje živi Djed Božićnjak.

Skandinavcima, poznatim trendseterima, tanko kržljavo drvce uopće ne predstavlja problem. Naprotiv

Po zadnjim informacijama na sjeveru su moderna manja božićna drvca sa što manje ukrasa, po mogućnosti bez ijednoga, kažu skandinavski stručnjaci za dekoriranje.

Općenito Skandinavci preferiraju visoka i vitka stabalca rijetkih grana koja djeluju prirodno. Obično ih postave u jednostavnu posudu od prirodnih materijala i Djed Božićnjak ispod njih može ostaviti poklone. Za one koji su to zaslužili.

Novi trend božićnih drvaca - 5 Manja božićna drvca sa što manje ukrasa trend su u Skandinaviji (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju