U ponudi trgovina sve je više traperica s raznim upečatljivim detaljima koji ove obožavane hlače čine još i popularnijima. Jedan od tih detalja je i - prorez

Svaka sezona donese nam novi trend kada su u pitanju traperice. Najčešće se zapravo radi o povratku starih poznatih trendova koji su nakratko izgubili popularnost zbog drugih krojeva.

Modni stručnjaci za ovo ljeto najavili su povratak traperica s "rasparanim" šavom tj. prorezom.

Modni stručnjaci za ovo ljeto najavili su povratak traperica s "rasparanim" šavom tj. prorezom. U pitanju su modeli na kojima šav pri dnu nogavica nije do kraja zašiven i tako postaje zanimljiv detalj na naoko sasvim običnim trapericama.

Ovaj efekt postiže se i dodavanjem patentnog zatvarača na nogavice traperica koji se može podesiti tako da stvara prorez željene duljine. Nije važno je li prorez s unutarnje ili vanjske strane, sprijeda ili straga – nema modela s kojim ćete pogriješiti.

Ovakve traperice zavoljele su i poznate trendseterice. Primijećene su na Belli Hadid i Kendall Jenner koje su ih iskoristile za casual i sportski stajling, ali lako mogu biti dio modnih izdanja s elegantnijim komadima poput košulje ili sakoa.

U galeriji pogledajte nekoliko modela traperica s prorezom koje smo pronašli za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju