Da je torbica najbolja prijateljica svake žene službeno su potvrdila brojna istraživanja u kojima su ispitane dame priznale kako najviše uživaju upravo u kupnji – torbe. Naime strast prema torbicama nadmašila je i neraskidivu ljubav žena i štikli, a razlozi su racionalni jer dobra torba treba pristajati uz većinu odjevnih kombinacija, pa se u dotičnu isplati i uložiti

Ovu sezonu svi kreatori omiljenog ženskog fetiša u dizajniranju torbi naglasak su stavili na ženstveno i elegantno. Veličina torbe od 30x30 centimetara smatra se idealnom, a što se tiče ukrasa oni su svedeni na minimalac. Pokoja resica, zakovica i metalna kopča diskretni su detalji na trendi torbama, dok kada je riječ o bojama prednost ima kombinacija najmanje tri nijanse.

Klasičarke će uživati u kockastim modelima na dugački remen, dok su fashionistice omamljene praktičnim 2u1 torbama ruksacima.

Želite li novom torbom razbuditi garderobu neki od modela iz naših trgovina u tome će vam definitivno pomoći, 15 hit torbi ove sezone izdvojili smo u fotogaleriji: 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju