Kada je o vjenčanjima riječ, tradicija je uvijek dobar izbor, ali vaše vjenčanje bit će još posebnije ako ga začinite s nekim vrućim trendovima. Na rastanku s 2016., pronašli smo najveće trendove koje ćemo u 2017. godini viđati na vjenčanjima

1. Girlande na stolovima
Šarmantni vintage stil zavladao je i stolovima u restoranima i salama koje organiziraju vjenčanja pa ćemo tako u 2017. umjesto središnjeg cvjetnog aranžmana viđati rustikalne girlande. Od listova magnolija i paprati do raznoraznog bilja i eukaliptusa, minimalistički stil vijenaca od cvijeća, lišća i plodova, često isprepleten ukrasnim vrpcama, krasit će stolove gostiju, sjenice, nadstrešnice,...

Na rastanku s 2016., pronašli smo najveće trendove koje ćemo u 2017. godini viđati na vjenčanjima

2. Vjenčano prstenje od žutog zlata
Vjenčano prstenje u 2017. doživljava renesansu: jednostavnu i klasičnu burmu bez kamenja zamijenit će vjenčano prstenje s ne baš uobičajenim kamenjem na burmama poput žutog safira i crnog dijamanta, a popularno će biti i tanko prstenje. I da, vraća se žuto zlato.

3. Detalji od bakra

Boja bakra odlično će se uklopiti u gotovo svako vjenčanje, bilo ono glamurozno, elegantno, rustikalno ili vintage. Ukrasite prostor u kojem se odvija vjenčanje bakrenim držačima za svijeće, pladnjevima, bakrenim žicama i drugim detaljima od ovog privlačnog metala čija boja varira od sjajne svijetlo crvene do crvenkastosmeđe.

4. Vjenčanice s cvjetnim aplikacijama i dugim rukavima

Nadolazeća 2017. bit će godina romantičnih, nježnih vjenčanica, kakve bi nosile i princeze iz bajki. Trend vjenčanica sa srcolikim izrezom i bez naramenica zamijenit će vjenčanice s V izrezom i dugim rukavima. I dok će na stolovima možda biti manje cvijeća (kako smo istaknuli pod točkom 1.), vjenčanice će itekako biti bogate cvjetnim aplikacijama i vezovima.

5. Tamnije neutralne boje
Kad je riječ o uređenju prostora u kojem se održava vjenčanja, u 2017. popularni će biti tamniji neutralni tonovi poput boje drvenog ugljena, plavosive ili smeđesive. Takva paleta boja savršena je za mladenku koja želi klasično i sofisticirano vjenčanje, bezvremensko kada je o trendovima riječ.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju