Odavno je prošlo vrijeme kada su modni brendovi proizvodili samo jednostavne crno-bijele kombinacije za vježbanje. Sve je više sportskih kolekcija koje oduševljavaju zanimljivim uzorcima, raznolikim bojama te modelima koji savršeno pristaju uz tijelo.

Ukoliko vam koračanje u Novu godinu nije bila dovoljna izlika za odlazak u shopping sportske opreme, dolazak proljeća zasigurno je. Sunce i topli povjetarac kao stvoreni su za treninge u prirodi, a parkovi vas svojim rascvjetanim putovima zovu na trčanje. No, nema bolje motivacije za krenuti u proljetnu sezonu vježbanja doli nove kolekcije odjeće upotpunjene najnovijim modelom tenisica. Stoga smo za vas složili tri kombinacije za tri različite lokacije, s jednim parom tenisica koje su prilagođene za sve podloge na koje ćete naići. Adidas UltraBOOST X tenisice omogućuju povrat energije pri svakom koraku bilo da trčite uzbrdo šumskim putovima ili pratite brzace šljunčanim stazama.

Kako navedene kombinacije izgledaju u akciji, pogledajte u našem videu.

1. Urbana sredina

Šarenilo gradskih ulica zamijenili smo jednobojnom bordo kombinacijom. S obzirom na to da su tajice omiljeni izbor svake sportske kombinacije pobrinuli smo se da budu nešto zanimljivije pa smo izabrali one s prošaranim uzorkom.

Jednobojnu prozračnu majicu nadopunili smo jednostavnim prslukom uz koji je look poprimio urbani štih.

2. Šljunčana staza

Ako je vaša svakodnevna odjeća uvijek istih tonova, oslobodite šarenilo u sebi živim bojama odjeće za vježbanje.

 

Proljeće je vrijeme kada je šarenilo široko pozdravljeno, stoga smo se mi odlučili za jednostavnu kombinaciju narančaste majice sa zelenim tajicama.

3. Šumski put

Bilo da se prvi puta spremate trčati ili ste već stalni posjetitelj šumskih staza, kako ste odjeveni bitno je za uspješne rezultate, posebno ako krećete trčati u zaklonu zelenih krošanja.

 

Održavanje tjelesne temperature nije teško ako je vaš bazni sloj od materijala koji 'diše', a ukoliko vam pod drugim slojem postane vruće skinite ga i zavežite oko struka. Posljednja kombinacija iako je pretežito crne boje, mrežasti dijelovi na tajicama i šuškavcu, osim što izgledaju intrigirajuće, omogućavaju vašoj koži prozračnost. 


 

 

Advertisement

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju