Sa sigurnošću možemo reći kako su trenirke u posljednjih godinu dana postale najpoželjniji odjevni komad. Iako smo s otvaranjem terasa malo proširili svoje odjevne kombinacije, već je na prvi pogled jasno kako trenirke ipak i dalje dominiraju.

Ništa čudno, s obzirom na to koliko su udobne i istovremeno praktične u ova neobična vremena kada su naša modna izdanja ležernija nego ikad.

Nakon jesensko-zimske sezone u kojoj su u ponudi trgovina prevladavale trenirke u neutralnim bojama poput sive, crne, bijele i smeđe, s prvim proljetnim kolekcijama došli su i modeli u ostalim nijansama.

Danas vam donosimo mali pregled modela u najljepšim bojama proljeća.

Naravno, tu se nalazi neizostavna žuta koja nas odmah asocira na sunčane dane. Nakon zimskog sivila najviše se radujemo čistom plavetnilu proljetnog neba pa smo pronašli i plave trenirke.

Kakvo bi to bilo proljeće bez zelene boje? Ona se smatra bojom života, simbolizira buđenje prirode, rast, razvoj i energiju. Dokazano je kako je zelena boja koja nas najviše smiruje i opušta te ulijeva osjećaj sigurnosti i nade. Osim pogleda na zelenu prirodu, i odijevanje zelene trenirke pomoći će vam da se osjećate bolje.

Tu su i nezaobilazne nježne pastelne nijanse, savršene za proljetne odjevne kombinacije. Zavirite u našu galeriju i razgledajte 17 modela trenirki u najljepšim bojama proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju