Ima nešto posebno lijepo u mirnom i sunčanom zimskom danu. Takve vremenske prilike jednostavno nas mame da izađemo iz svog doma i barem malo prošećemo gradom.

Galerija Kožnate hlače u splitskim street style kombinacijama - 1 Kožnate hlače u splitskim street style kombinacijama - 2 Kožnate hlače u splitskim street style kombinacijama - 3 +1 Kožnate hlače u splitskim street style kombinacijama - 4

To su prošli tjedan napravile mnoge Splićanke i Splićani koji su toplo zimsko sunce iskoristili i za šetnju gradskom špicom.

Pritom su, kao i obično, Splićanke plijenile pažnju svojim modnim odabirom. Iako je i splitski street style vrlo raznolik, po kombinacijama koje su dame prošlog tjedna nosile na špici može se primijetiti da je ove zimske sezone jedan specifičan model hlača mnogima zapeo za oko i naposljetku završio u ormaru.

Ljepotica iz Splita u sjajnim čizmama Baš su elegantne: Lipotica iz Splita u "strogim" čizmama koje zaslužuju više pažnje

Street style kombinacija iz Splita Plavokosa trudnica iz sunčanog Splita u haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen

To su - kožnate hlače. Uz traperice koje očekivano uvijek vladaju street style izdanjima te klasičnijih model poput onih ravnog kroja napravljenog od raznih varijanti štofa, u brojnim stilski različitim kombinacijama uočili smo upravo kožnate hlače.

Koža je bila jedan od najzastupljenijih materijala u kolekcijama slavnih modnih kuća za jesen/zimu 2022. godine pa ne čudi to što je i ponuda kožnatih komada u trgovinama komercijalnih brendova ove sezone velika, posebno kada su u pitanju hlače.

Zavirite u našu galeriju i provjerite kako Splićanke kombiniraju kožnate hlače.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju