Charlize Theron je započela karijeru kao manekenka zahvaljujući svojoj visini, te fit tijelu, a slavu su joj donijeli nastupi u hvaljenim filmovima. Kako je već pokazala u prošlosti, nije joj problem drastično promijeniti izgled za ulogu u filmu


Charlize Theron
primila je nagradu amfAR Inspiration Gala za širenje svjesnosti o borbi protiv AIDS-a na posebnoj svečanosti održanoj u Los Angelesu.

Umjesto uskih dizajnerskih modela haljina i suknji kakve obično nosi u svečanim prilikama, za ovu je prigodu odabrala ležerniji i širi kroj u crnoj boji.

Crna haljina i sako s tri četvrt rukavima vizualno su stanjili nešto puniju figuru lijepe glumice, koja je na zadirkivanje prezentercie Chelsea Handler priznala da se udebljala.


Trenutno sam vrlo debela,’ rekla je uz smiješak, a potom se zahvalila na nagradi te uputila dirljiv govor o važnosti ove dobrotvorne organizacije.

Charlize Theron udebljala se 15 kilograma za novu ulogu u filmu ‘Tully’ u režiji Jasona Reitmana koji trenutno snima, a koja na iskreni način progovara o svim izazovima majčinstva.

To joj nije prvi put da je mijenjala svoj fizički izgled za potrebe uloge. Za ulogu u filmu ‘Pobješnjeli Max. Divlja cesta’ obrijala se na ćelavo, dok je za svoju nevjerojatnu transformaciju u filmu ‘Čudovište’ dobila filmsku nagradu Oscar.


Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte fizičke transformacije južnoafričke glumice Charlize Theron.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju