Nova 2023. godina je pred vratima, a svaki prelazak iz jedne godine u drugu sa sobom donese i neke nove trendove, kao i želje za promjenom.

Galerija U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja +10 U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja

Svi koje u 2023. godini čeka uređenje ili preuređenje kuhinje možda će se rado inspirirati bojama koje se najavljuju kao veliki trend u uređenju kuhinja u 2023. godini.

Dizajneri ističu kako će veliki trend biti upečatljive boje kuhinjskih ormarića, uređaja, pa i zidova. Iako je opcija mnogo, posebno su istaknuli tri boje, a to su (svjetlo)žuta, narančasta i crvena.

Prema riječima dizajnera, u modi će biti odvažnost, ali tu odvažnost možete dozirati. Ako želite biti odvažni do kraja, onda cijela kuhinja može biti u nekoj od hit boja, a ako ste ipak umjereno odvažni, u kuhinju možete uklopiti samo dio elemenata u nekoj od spomenutih boja.

Sedam vaših kuhinja u koje smo se zaljubili u 2022. godini Matea je uz pomoć stolara preuredila svoju kuhinju u pastelnu boju Božićno uređenje kuće i okućnice Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 2 Stan Vanje Šego u Čitluku - 7 +4 Savršeno uređen stan od 55 kvadrata u Puli - 5

Naravno, ako niste ljubiteljica odvažnih boja u kuhinji, sigurno nećete pogriješiti ako se odlučite za neku od klasičnih boja kao što su bijela ili drveni tonovi. Ali i crvena, žuta i narančasta izgledaju sjajno, u što bi vas mogle uvjeriti i fotografije iz naše fotogalerije na početku teksta.

U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja (Foto: Getty Images)

U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja (Foto: Getty Images)

U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja U 2023. godini hit u uređenju kuhinja bit će žuta, crvena i narančasta boja (Foto: Living4media)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju