Proljeće je stiglo i sada samo čekamo da se ustabili kako bismo svakodnevno uživali u sunčanim danima i sve višim temperaturama. Jer proljeće je uzbudljivo, cijeli svijet se budi iz zimskog sna, dani su sve duži, a i ljeto je sve bliže.

Iako smo svi (ili barem većina) uzbuđeni zbog promjene godišnjih doba, neki bi ipak mogli biti uzbuđeniji od drugih.

Astrološka prognoza naime sugerira da bi neki znakovi ovo proljeće mogli imati bolje proljeće od drugih. Pitanje je samo što planiraju učiniti s dodatnom moći koju im svemir šalje.

Tko su sretnici? Tri horoskopska znaka koja će ovog proljeća zasjati kao nikad prije su:

1. Ovnovi

Početak proljeća je i sezona ovnova koji će ovog proljeća blistati više nego inače i svoju veličanstvenu, vatrenu energiju projicirati svijetu. Očekujte da ćete se osjećati kao i inače, samo pojačano.

Proljeće 2022. zato je idealna prilika za nove hobije i druge promjene o kojima već neko vrijeme sanjate.

Slika nije dostupna Horoskop za travanj: Što zvijezde spremaju svakom znaku?

2. Vage

Proljeće 2022. godine bit će sjajno razdoblje za vage koje koje se samo trebaju prepustiti raskoši ovog divnog godišnjeg doba.

Zvijezde kažu i da samci u nadolazećm razdoblju budu spremni i otvoreni za romantične prilike, kao i da uživaju u svemu što proljeće ima za ponuditi. Dopustite si da osjetite radost nakon zime koja je možda bila teška jer zvijezde su vam naklonjene.

Slika nije dostupna Slažete li se? Stereotipi o horoskopskim ovnovima koji su "živa istina"

3. Blizanci

Sezona blizanaca je zabavna i definitivno prirodnosi čaroliji koju osjećate u ovo doba godine. Svi postaju koketniji i otvoreniji, a ovog proljeća smiješe vam se neke ozbiljne prilike kada su u pitanju romantika i karijera.

Proljeće 2022. godine, kažu atsrološke prognoze, bit će jako dobar period za blizance zato upijajte sunce, družite se i uživajte u svemu lijepom što vam život donosi.

I na kraju, čak ako vaš znak nije na ovom popisu, iskoriste proljeće kao savršeno doba za povezivanje sa samim sobom i uživanje u životu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju