Jeste li tip osobe koji s lakoćom spaja odjevne kombinacije, ili vam situacije u kojima morate iskombinirati outfit za izlazak, posao ili šetnju stvaraju stres?

Bez obzira na osobnosti u kupovini, na naš pristup stilu može utjecati i sunčev znak zodijaka.

Primjerice, jarci su vrlo praktični pa se njihova osobnost može vidjeti i kroz njihov stil. Oni će uvijek birati neutralne, udobne i jednostavne odjevne kombinacije u kojima se osjećaju sigurno.

Rakovi su najsentimentalniji znak pa ćemo u njihovom modnom odabiru često vidjeti bakin stari prsten, kojega čuvaju cijeli život, ili djedovu staru kapu koju ne žele baciti iz sentimentalnih razloga.

Svi horoskopski znakovi su sposobni držati korak s najnovijim trendovima, ali tri znaka u nastavku su ipak daleko iznad svih. Njima dobro stoje i obična hoodica i razbarušena punđa, izgledaju elegantno i kad danima nisu oprali kosu, a kad se malo potrude, izgledaju kao da su se spremili za crveni tepih.

Lav

Lavovi obožavaju biti u središtu pozornosti, a kad se nađu pod svjetlima reflektora njihova prava osobnost izađe na vidjelo. Šarm, elegancija i glamur, sastavni su dio karaktera ovog ljetnog znaka, a njihov talent u kombiniraju odjevnih predmeta, teško da netko može nadmašiti.

Primjerice, Coco Chanel, Louis Vuitton te Michael Kors su rođeni u ovom znaku, a lavice su i Cara Delvigene, Kylie Jenner, Karlie Kloss i Winnie Harlow. To ne može biti slučajnost. Lavovi uvijek privlače poglede, a njihovom snažnom karakteru ne smetaju niti negativne kritike.

Vaga

Vagama vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, a to se vidi i u njihovom modnom izražaju. Kim Kardashian i Bella Hadid svoj smisao za modu duguju svom horoskopskom znaku, ali vage ne moraju biti poznate osobe da bi impresionirale istančanim stilom. Vage su promišljene i treba im puno vremena da iskombiniraju komade s kojima će biti zadovoljne, ali kad napokon uspiju – ne mogu proći nezamijećeno.

Elegancija bez premca: Je li ovo stvarno najbolje odjeveni horoskopski znak? Vage vješto balansiraju između klasike i trendova U njihovim ormarima najviše su zastupljeni modni klasici Bež, bijela i crna - boje koje obožavaju horoskopske vage +8 Njihov stil karakterizira podvojenost - istovremeno vole i efektne i neutralne komade

Bik

Gigi Hadid, Jessica Alba i Miranda Kerr, savršen su primjer dobro obučenih poznatih dama u znaku bika. Venera podržava bikove što se tiče novca i mode pa će osobe u ovom znaku uvijek odvojiti koji novčić više kako bi nosile kvalitetnu odjeću. Bikovi općenito vole malo luksuzniji način života, što se može vidjeti i u njihovom modnom odabiru. Bikovi vole bezvremenske komade pa im je uvijek važnija kvaliteta od kvantitete.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju