Kupaonica je ona prostorija u domu koja ne mora biti prostrana, ali važno nam je da je ugodna i dobro organizirana. Opuštajući ambijent u kupaonici možete postići i s pravim izborom boje za zidove.

Galerija Ideje kako obojiti zidove u kupaonici, a da nisu bijeli - 1 Ideje kako obojiti zidove u kupaonici, a da nisu bijeli - 6 Ideje kako obojiti zidove u kupaonici, a da nisu bijeli - 4 +5 Ideje kako obojiti zidove u kupaonici, a da nisu bijeli  

Bijela je općenito najčešći izbor boje za zidove, i u ostalim prostorijama u domu i u kupaonici – jednostavna je, čista, decentna i potpuno prilagodljiva. No želite li svojoj kupaonici dati malo živosti, učiniti je drugačijom i posebnijom, umjesto bijele obojite zidove u neku drugu boju koja će biti najbolji izbor.

U kupaonici će najljepše izgledati nježne nijanse poput svjetloplave, svjetlozelene i lila. Boje su to koje otvaraju prostor i daju mu svježinu uvijek dobrodošlu u prostoriji u kojoj se njegujemo, relaksiramo i održavamo higijenu.

Pastelna oaza: Nježni varaždinski dom u kojem je svaki kvadrat uređen kao bombončić Dom Lede Bosnić - 19 Dom Lede Bosnić - 18 Dom Lede Bosnić - 17 +17 Dom Lede Bosnić - 20

Zagrebačke kupaonice s Airbnb-a - 11 10 mrak zagrebačkih kupaonica koje bismo voljeli imati u svojem domu

Tuš-kabina 15 tuš-kabina zbog kojih ćete zaboraviti na kadu u kupaonici

U našoj fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za to kako bojom za zidove kupaonicu pretvoriti u nježnu, opuštajuću oazu.

Ideje kako obojiti zidove u kupaonici, a da nisu bijeli - 2 Ideje kako obojiti zidove u kupaonici, a da nisu bijeli (Foto: Living4media)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju