U tisućama mirisnih nota kojima smo izloženi svakog početka jeseni, bitno je izabrati makar jedan klasik s kojim ćete se osjećati sigurno i samopouzdano u svakoj prilici. Svjesni smo činjenice kako moramo iz prelaska ljeta u jesen obnoviti i garderobu, kao i promijeniti parfemsku rutinu. Kupovina parfema može se činiti kao dodatni trošak, no mi znamo kako uštediti i koje parfeme odabrati, a sve dodatne informacije možete pročitati u tekstu.

 1. Lancôme La vie est belle edp 30 ml (red. 539,90 -15% = 458,90)

Lancôme La vie est belle edp 30 ml Lancôme La vie est belle edp 30 ml Foto: novastudio

Kultni miris branda Lancôme već punih sedam godina neprestano uljepšava živote žena, a predstavlja jednostavan pogled na život, inspiriran srećom i uživanjem u sitnicama. Mirisni stručnjaci koji potpisuju ovu elegantnu rapsodiju Dominique Ropion, Anne Filipo i Olivier Polge na parfemu su radili pune tri godine i krajnji rezultat je postignut nakon čak pet tisuća probnih kompozicija, te je 2012. rođen La Vie est Belle. Glavna okosnica parfema je iris, u društvu cvjeta naranče i jasmina. Na prvi njuh zamirisat će vam voćne arome crnog ribizla i kruške, a sama baza će biti puderasta zbog akorda praline, pačulija i vanilije.

2. Chloe Chloe edp 30 ml (red. 499,90 -15%= 424,90)

Chloe Chloe edp 30 ml Chloe Chloe edp 30 ml Foto: novastudio

Prozvan kao prepoznatljivi miris modne i beauty kuće Chloe, kreiran je 2008. godine i svojim izlaskom na tržište postao je ultimativni hit te ga nakon jedanaest godina možemo prozvati njihovim klasikom. Idealan je za sve žene koje su ljubiteljice romantičnih, oštrih i senzualnih nota, za koje su zaslužne ruža, magnolija, cedrovina i jantar. Ono što je najbitnije; dugo ostaje na koži, a muškarci ga opisuju nevjerojatno zavodljivim što ga čini jednim od najpoželjnijih mirisa jeseni.

3. Bvlgari Omnia Cystalline edt 25 ml red. 369,90 -15% =313,90

Bvlgari Omnia Cystalline edt 25 ml Bvlgari Omnia Cystalline edt 25 ml Foto: novastudio

Za sve ljubiteljice svježih mirisa, delikatni Omnia Cystalline je jedan od onih parfema inspiriranih dragocjenim sjajem čistog kristala, koji je pojačan rascvjetanim nježnim mirisom cvijeta lotusa, baršunastim notama orisa, glatkoćom mirisa bijele sandalovine i prozračnim bambusom, a u svojoj osnovi ima azijsku krušku. Ljubiteljice slatkiša sigurno će razveseliti informacija kako je Bvglari kolekcija Omnia parfema inspirirana slastičarnicama, svaka bočica neodoljivo podsjeća na slatkiše.

Svijet mirisa savršen je prostor za igru; poigrajte se svojim njuhom, isprobajte nekoliko i budite otvoreni za nove mirisne investicije pogotovo kada u BIPA poslovnicama na iste možete iskoristiti popust dobrodošlice.


BIPA digitalni klub pogodnosti pruža vam novi loyalty sustav koji se koristi putem mobilne aplikacije Viber te postojećim i novim korisnicama nudi jednake mogućnosti kao i BIPA kartica. Sve što trebate napraviti je prijaviti se na Viber aplikaciju te ostvariti 15 % popusta dobrodošlice na cijelu kupovinu. Osim toga, lako pristupate podatcima o svojoj kartici, stanju računa i gdje se nalazi najbliža BIPA poslovnica – u samo par klikova! Svoju karticu možete zamijeniti aplikacijom te sve svoje kune prebaciti na Viber i uživati u pogodnostima BIPA kluba digitalnih pogodnosti. Za sve dodatne informacije pročitajte ovdje.

 

 

 


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju