Ponekad se dogodi, a razlozi su razni, da proizvođači prestanu proizvoditi neki miris. Dogodi se onda posljedično da se ljubiteljice tih istih mirisa moraju od njih oprostiti i baciti se u potragu na novim mirisnim miljenikom.

Galerija Žena i parfem Love, Chloe Chloe Gucci by Gucci Eau de perfum +0 Midnight Poison

Nedavno smo se i mi prisjetili dijela mirisa koje smo voljeli, a onda su nestali s polica trgovina. Izdvojili smo njih sedam i u anketi vas pitali koji od njih biste vi rado opet vidjeti u prodaji. U nastavku smo izdvojili tri mirisa koja su dobila najviše vaših glasova.

Ta tri parfema koja biste rado opet vidjele na policama trgovina su:

1. Love, Chloe - Chloe

Ovaj cvjetni drvenasto mošusni miris, koji se na policama trgovina pojavio 2010. godine, očarao je mnoge koji još uvijek žale njegov odlazak. U poderastom i mekanom mirisu spojene su note cvijeta naranče, ružičastog papra, irisa, zumbula, puderastog mošusa...

Žene su ga voljele zbog njegove ženstvenosti i sofisticiranog mirisa koji se dugo zadržavao na koži i odjeći. Ljepotu ovog puderastog mirisa mnogi su uspoređivali s ljepotom zagrljala pa ne čudi da su ostali razočarani kada je maknut s polica.

Još jedna stvar koju će vam reći obožavateljice parfema je to da on nema zamjenu i da će jednako mirisati tek ako ga proizvođač ponovno vrati u prodaju. Ipak, postoje neke opcije koje njegove obožavateljice biraju kao zamjenu. Među njima su Trussardi My Name, Guerlain Insolence Eau de Parfum i Givenchy Very Irresistible.

Love, Chloe Chloe Love, Chloe Chloe (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. Christian Dior - Midnight Poison

Pojavio se više od 20 godina nakon lansiranja legendardnog Poisona. Inspiracija za njegov nastavak bila je Pepeljuga, a "otrov" skriven u ovoj bočici bio je sastavljen od nota bergamota i mandarine, ruže, pačulija, jantara i vanilije.

Bio je to po mišljenju žena zavodljivi dnevni miris savršen za sve prigode, a posebno za zimske dane i noćne spojeve zbog njegove tajanstevnosti, zavodoljivosti i primamljivosti.

Dame koje su ga nosile kažu da su se s njim osjećale misteriozno i moćno, a i danas im je pomalo teško opisati očaravajuću energiju koju je nosio sa sobom. Ne čudi onda da ga mnogi ponovno žele vidjeti u prodaji. Naravno, ljubiteljice ovog mirisa imaju opcije koje možete koristiti kao zamjenu, a među njima su YSL Elle, Tom Ford White Patchouli i Juliette Has A Gun Lady Vengeance

Midnight Poison Midnight Poison (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Gucci by Gucci Eau de perfum

Gornje note ovog parfema čine heliotrop i narančin cvijet, u sredini su kim, iris i timijan, dok bazu čine koža, tamjan, vanilija, sandalovina, mošus i esencija cedra.

Ova kombinacija koja je predstavljena 2002. mnogim je ženama također postala zaštitni znak. Bio je toliko spekatkularan i dostojan imena da je šteta što ga više nema, jedan je od komentara na povlačenje ovog parfema čije dragocjene kapljice mnoge žene čuvaju i danas za posebne prilike, one u kojima žele čuti rečenicu "a koji ti je to miris?".

Koji miris biste vi rado opet vidjeli u prodaji?

glasova:

Naravno, iako nijedan miris prema mišljenju mnogih neće mirisati kao ovo, po njima, remek djelo, uspjele su mu naći dostojne zamjene. Na popisu su Kenzo Flower by Kenzo i Clinique Aromatics in Black.

Gucci by Gucci Eau de perfum Gucci by Gucci Eau de perfum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Odabrana su dva parfema godine s najljepšim bočicama Gucci The Alchemist’s Garden Tears From The Moon Eau de Parfum Mind Games Double Attack Extrait de Parfum Taffin Fragrance Le Vert No. 7723 +9 Christian Louboutin Beauty Loubimar

Najnoviji popis 10 najboljih ženskih parfema svih vremena Dior Hypnotic Poison Chanel Coco Mademoiselle Mugler Alien +2 Dior Addict Dior

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju