Ljubiteljice finih parfema zahvaljujući crnom petku dobile su priliku svoje omiljene mirise kupiti po povoljnijim cijenama.

Mnogim su ženama, ali i muškarcima nezaobilazna postaja bile parfumerije Douglas koje su svoj asortiman, pa tako i parfeme, snizile 20 posto.

U poslovnicama u Zagrebu, Splitu i Rijeci provjerili smo koji su parfemi najbrže nestajali s polica u prvoj polovici dana, a odgovor je uvijek bio isti ili vrlo sličan. Za vas smo izdvojili parfeme koju su zauzeli prva tri mjesta.

Prvo mjesto je bez konkurencije zauzeo je parfem Chanel Mademoiselle zajedno sa svojim verzijama. Ovaj svevremenski klasik nametnuo se kao odgovor bez imalo razmišljanja, gotovo kao i da ne postoji druga opcija.

Drugo i treće mjesto, s gotovo jednako velikim interesom ljubiteljica parfema, zauzeli su Lancômeov La Vie est Belle i J'adore Dior - još dva primjerka koja teško da će tako brzo izaći iz mode.

Ukoliko i sami želite obnoviti zalihe klasika, prvi put kupiti jedan ili pak isprobati neki novi parfem ostalo vam je dovoljno vremena - imate priliku ugrabiti ih po povoljnijim cijenama do kraja današnjeg dana.

1. CHANEL MADEMOISELLE
Miris se otvara blistavom narančom i bergamotom. U srcu su bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza. Bazu čine pačuli, vetiver, Tonka, opoponaks, vanilija i bijeli mošus.

Chanel Mademoiselle Chanel Mademoiselle (Foto: Chanel)

2. LANCÔME LA VIE EST BELLE
Ključni sastojak ovog parfema je iris koji je okružen cvjetovima naranče i jasmina. Kraljnja formula rezultat je tri godine rada i 5000 probnih varijanti. Bočica parfema je redizajnirana vezija klasične Lancômove bočice iz 1949. godine.

Lancome La Vie Est Belle Lancome La Vie Est Belle (Foto: Lancome)

3. J'ADORE DIOR
Moderni, glamurozni parfem nastao je 1999. godine. Sladak, ali lagan cvjetni miris sa svježinom mandarine u visokoj noti, jasminom, šljivom, orhidejom i ružom u srcu te sa štirom, mošusom i kupinom u tragu.

Chanel Mademoiselle Chanel Mademoiselle (Foto: Chanel)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju