Kako bi dodatno olakšali potragu za pojedinim odgovorima i omogućili što bezbrižnije prve dvije godine djetetova života, dm od 2004. godine provodi program dm babybonus, a od 2009. godine postoji i program babybonus za trudnice kojim darujemo buduće majke brojnim uštedama i iznenađenjima.

 

Kako postati član?

Želite li se učlaniti u dm babybonus program za trudnice, zatražite i ispunite prijavnicu u svojoj dm prodavaonici. U program se mogu prijaviti sve trudnice s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Ako ste roditelj djeteta do dvije godine starosti, možete ga uključiti u dm babybonus program u sklopu Svijeta prednosti. Prijaviti se možete putem active beauty terminala u dm prodavaonicama ili putem dm internetske stranice.

Što nakon prijave?

Nakon prijave u dm babybonus program za trudnice, dobit ćete poklon paket s knjižicom s bonovima za brojne uštede te savjetnik koji će vam biti smjernica u svakodnevnoj brizi za vašu bebu. Pri učlanjenju u babybonus program za bebe, dm vam daruje paket pelena i vlažnih maramica Pampers te paket dobrodošlice. U sklopu dm babybonus programa za bebe, nakon prijave i dobivenog paketa dobrodošlice, pogodnosti za navršenih 6, 12 i 24 mjeseci moći ćete preuzeti u dm prodavaonici po primitku obavijesti na kućnu adresu dok će Vam pogodnosti za 9 i 18 mjeseci biti poslane direktno na kućnu adresu. U svim paketićima očekuju vas knjižice s popustima na proizvode koji su prijeko potrebni u svakodnevnome životu djece i roditelja, ali i prigodni darovi i kvalitetni savjetnici.

Što me očekuje u knjižicama?

U dm babybonus programu za djecu i roditelje dobit ćete ukupno šest knjižica s bonovima uz koje možete ostvariti brojne popuste. Prvu knjižicu dobit ćete u sklopu paketa dobrodošlice, dok će zadnja knjižica stići kada vaše dijete napuni dvije godine. U svakoj knjižici dobit ćete kupon za 15 % popusta na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna, a tu su i brojni kuponi za popuste na odabrane proizvode poput pelena i vlažnih maramica te za popuste na brandove poput Mustele i Johnson's Baby. U suradnji s partnerima poput Heraclee, Svijeta beba, LocoLobo i Planet Zoe dm je za vas pripremio i brojne pogodnosti koje će vam pomoći u brizi o bebi.


Nagradna igra babybonus – Spoji parove i osvoji dm babybonus nagrade!

Od 10.8. do 28.8. uključite se u dm babyonus nagradnu igru na službenom profilu Facebooka dm-a i osvojite vrijedne nagrade. Sve što je potrebno je da odigrate dm babyonus igru spajanja parova i čekate izvlačenje.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj stranici te saznajte koje vas pogodnosti i popusti (ali i brojni pokloni) očekuju u sklopu babybonus programa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju