Čini ti se da taj neizbježni susret s činjenicom da stariš nastupa gotovo preko noći. Kao da si „zamijenila cipele“ s Jennifer Garner i nalaziš se u čuvenoj sceni filma „Danas 13, sutra 30“ u kojoj si legla kao trinaestogodišnjakinja, a potom se probudila kao poslovna žena u tridesetim.

 U tridesetima smo konačno prigrlile sebe sa svim svojim vrlinama i manama, nemamo potrebu da se baš svima svidimo, sigurnije smo u odluke, a što je najbitnije postale smo svjesne da je život jedan i da je bitno da svakoga dana budemo najbolja verzija sebe.

Verzija u kojoj slavimo ljude kojima smo se okružili, odluke koje smo donijeli, ljubav koju pružamo i dobivamo, kao i sve ono što smo do sada postigle kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Slavimo sve ono što jesmo, i što nas tek čeka.

Mogu li tridesete biti nove dvadesete? Postajemo li baš tada najbolja verzija sebe?

Svakim danom gradi se budućnost i pravilno stariti je upravo stvar pozitivnog i proaktivnog stava prema životu, ali i njezi kože. Želimo što duže zadržati mladenački izgled kože, usporiti prve znakove starenja i odložiti pojavu prvih bora. Međutim, koža pamti sve poslijedice moderne svakodnevice poput umora, stresa, ali i vanjskih faktora kao što su UV zračenje, zagađenje i vlažnost zraka. Zato je Vichy odlučio osnažiti žene i ponuditi im rješenje kako da stare pravilno: polako, zdravo i graciozno. Vichy Slow Âge linija je stvorena i razvijena za žene koje žive brzo i dinamično, pa im je potrebna njega koja danju štiti, a noću obnavlja kožu.

Slow Âge dnevna njega
Dolazi u dvije teksture – za normalnu do mješovitu kožu (SPF 25) i suhu kožu (SPF 30). Kožu čini snažnijom i hidriratiziranom uz mlađi izgled i blistav zdravi sjaj. Obje teksture odlikuje nježan cvetni miris i ugodan osjećaj na koži. Ova dnevna njega odlično se upija, a poslužiti će i kao odlična podloga za šminku. Uporaba: Nanesite svakog jutra kao dnevnu kremu. Izbjegavajte područje oko očiju.

PR PR

Ciljana njega za područje oko očiju
Pomaže u smanjivanju natečenosti, tamnih podočnjaka i sitnih bora, pružajući tako zdraviji i mlađi izgled područja oko očiju. Ono je u trenu hidratizirano, osvježeno, i osvijetljeno, a iz dana u dan izgleda probuđeno. Uporaba: Nanesite svakog jutra i večeri na područje oko očiju.

PR PR  

Slow Âge noćna njega
Odlikuje je jedinstveno 2u1 djelovanje, pa je moguće koristiti kao noćnu kremu koja osvježava i obnavlja kožu, ali i kao masku koja kožu obogaćuje kisikom. U pitanju je prirodno obojena gel-krema koja će kožu učiniti punijom, ujednačenom i blistavom. Uporaba: Nanesite svake večeri kao noćnu kremu i jednom tjedno u tankom sloju kao 10-minutnu masku. U ulozi maske izbegavajte područje oko očiju i usana.

PR PR
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju