Ivanka Trump velika je obožavateljica i poznavateljica mode. Svaku priliku i razne trikove koristi kako bi dodatno naglasila svoju figuru. O kojem triku je ovoga puta bilo riječ, provjerite u članku

Lijepoj Ivanki Trump još kao tinejdžerici svidio se svijet mode. Od tada je postala odlična poznavateljica mode te točno zna što laska njezinoj figuri.

Ivanka Trump vrlo dobro zna što laska njezinoj figuri te obožava nositi 'nude' štikle jer vizualno izdužuju njezine noge

Iako je Ivanka visoka i građena poput supermodela, ona i dalje voli dodatno izdužiti svoju figuru. Kako bi to postigla, ona se služi raznim trikovima.

Ovoga puta bilo je riječ o štiklama u boji kože i suknji visokog struka. Takve štikle s efektom brušene kože izgledaju vrlo prirodno na nozi i zato ih slavne dame često nose kako bi vizualno izdužile svoju figuru.

Riječ je o cipelama koje Ivanka često zna nositi te ih ima u dvije nude nijanse. Na njima se nalazi i njezin potpis jer su bile dio modne kolekcije koju je ona dizajnirala.

Još jedan trik kojim se ova 35-godišnjakinja poslužila je suknja s visokim strukom. Tako je zapravo stvorila iluziju lažnog, povišenog, struka, što je dodatno pridonijelo vizualnom izduženju njezinih nogu.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte uz kakve je sve outfite Ivanka nosila ove štikle.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju