Slavne žene iz javnog života vole se koristiti svakodnevnim namirnicama u svojoj beauty rutini. Jedna od njih je i poznata manekenka Gigi Hadid koja ne može zamisliti svoj život bez kokosovog ulja

Gigi Hadid Kokosovo ulje tajna je sjajne kose Gigi Hadid Foto: AFP
Kokosovo ulje vrlo je fleksibilna namirnica. Riječ je o zdravom izvoru masnoće za pripremu različitih jela, ali i korisnom beauty dodatku. Ono hidrira kožu, nokte i kosu te ih čini zdravijim i sjajnijim.

Kad ispirete kokosovo ulje iz kose važno je prvo dobro istrljati vlasište šamponom, a tek onda glavu staviti pod mlaz vode.

Njegovim supermoćima nije odoljela ni Gigi Hadid. Kad slavna manekenka ima nekoliko slobodnih dana između snimanja i modnih revija, ne pere kosu, već je namaže upravo kokosovim uljem.

Utrljam kokosovo ulje u kosu, svežem je u punđu i ne perem je tri dana, otkrila je svoj trik 22-godišnja ljepotica za W Magazine. Nakon toga u kosu utrlja svoj omiljeni šampon te ispire mlakom vodom dok se ne riješi masnoće s vlasišta.

Ljepotica se kune da su rezultati vidljivi nakon prvog tretmana, a da maska od kokosovog ulja jamči neopisivu blistavost kose i visok sjaj.

U trgovinama zdrave hrane organsko kokosovo ulje prodaje se po cijeni od oko 60 kuna za 400 mililitara koju ćete moći višestruko iskoristiti za njegu kose, kože i noktiju.
Ekstra djevičansko kokosovo ulje, Bio & Bio 59,90 kn Ekstra djevičansko kokosovo ulje, Bio & Bio 59,90 kn Foto: Bio & Bio
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju