Dom treba biti utočište, oaza u kojoj se osjećamo sigurno i u kojoj provodimo najljepše trenutke. No uživanje, odmor, pa i kvalitetu života može nam pokvariti negativna energija nakupljena u naša četiri zida. Srećom, postoji jednostavan trik koji će otjerati lošu "vibru" i učiniti da se u vlastitom domu opet osjećate dobro

Životni je prostor mjesto na kojem se susreću razne energije – naši osjećaji i misli emitiraju određenu energiju, ali i privlače neke druge energije. Članovi obitelji, susjedi i gosti u naš dom mogu unijeti negativnu energiju koja pak može utjecati na naše raspoloženje i dobrobit.

Pomoću jednostavnog trika za koji vam treba čaša vode, morska sol i alkoholni ocat, lako ćete otkriti ima li u vašem domu negativne energije

Nepoželjna energija također može biti rezultat negativnih osjećaja, misli, događaja i stresa koje ste proživjeli u svome domu. Vaš dom može se ponašati poput spužve i upijati sve što se u njemu događa, a često se negativna energija akumulira u kutovima i skrivenim mjestima.

Vjeruje se da negativna energija koja se uvukla u dom može utjecati na čitav vaš život, budžet, odnose s članovima obitelji i da može poremetiti životnu harmoniju. Posljedica toga bit će osjećaj bezvoljnosti, letargije, nemira, tjeskobe.

Zbog toga je važno na vrijeme detektirati da je vaš životni prostor natrpan negativnom energijom, a to možete učiniti pomoću jednostavnog trika za koji vam treba čaša vode, morska sol i alkoholni ocat.

U prozirnu čašu uspite morsku sol u količini koja će ispuniti otprilike jednu trećinu čaše. Zatim ulijte jednu trećinu vode i isto toliko alkoholnog octa te ostavite čašu u prostoriji za koju mislite da je puna negativne energije. Stavite je na neko skriveno mjesto te pustite da odstoji cijeli dan. Pripazite da nitko ne miče čašu dok je u sobi.

Nakon 24 sata provjerite kako čaša izgleda – ukoliko izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji nema negativne energije. Ako su se na čaši pojavile mrlje ili puno mjehurića, odnosno vidljivo je da ne izgleda isto kao kada ste je ostavili, to znači da u toj prostoriji ima negativne energije.

U tom slučaju ponavljajte trik s novom čašom sve dok ne postane čista kao kada ste je ostavili. Sadržaj čaše nakon svakog testiranja izlijte u WC školjku i pustite vodu kako bi negativna energija zauvijek otišla iz vašeg doma. Pročitajte i 10 jednostavnih načina kako očistiti dom od negativne energije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju