Ne možete li izdržati dan bez tri ili više šalica kave, vrijeme je da pronađete novi izvor energije. Već danas ujutro probajte ovaj jutarnji trik od 90 sekundi – garantiramo da će vas oduševiti i postati nezaobilazan dio svakodnevne rutine.

 

Nakon što obavite jutarnje tuširanje, prije nego izađete iz tuša napravite ovaj osnažujući hidroterapeutski trik.

Nakon što obavite jutarnje tuširanje napravite ovaj osnažujući hidroterapeutski trik zbog kojeg će vam trebati barem jedna šalica kave manje dnevno

1. Namjestite tuš na što hladnije (koliko možete podnijeti) i polijevajte se njime 30 sekundi. Na početku bi vam voda biti gotovo nepodnošljivo ledena, ali brzo ćete se naviknuti.

2. Zatim namjestite tuš na vruću vodu i polijevajte se njome idućih 30 sekundi. Vruća voda proširuje kapilare, pospješuje cirkulaciju te stimulira cijelo tijelo. Saznajte i koliko se često zaista trebamo tuširati.

3. Na kraju, stavite opet tuš na hladnu vodu i polijevajte se 30 sekundi. Ne samo da ćete biti potpuno razbuđeni i spremni za sve izazove novog dana, već će vam ova metoda pomoći da budete manje pod stresom, ojačat će vam imunitet, povećati sposobnost organizma da izgara masnoće te poboljšati raspoloženje općenito. Pročitajte i 7 grešaka koje radimo kad se tuširamo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju