Planetarno popularna autorica brojnih kuharica Ina Gartner uvijek se oslanja na ovaj trik pri postavljanju stola. Kopirajte ga, i obitelj i prijatelji bit će oduševljeni vašim umijećem dekoriranja

Američka kulinarska zvijezda Ina Gartner jedna je od onih žena za koje ništa nije nemoguće, ako si ustrajan u onome što dovoljno želiš.

Osim što je autorica brojnih kuharica, Ina je voditeljica vlastitog programa pod nazivom Bosonoga kontesa, a radila je i u Bijeloj kući.

Ovaj trik je toliko efektan da će okupljeni oko stola misliti da je rijće o radu profesionalaca.

Međutim, nikada nije prošla formalno obrazovanje, nego je u početku kulinarske tehnike učila kroz francuske i engleske kuharice.

Na savjete Ine Gartner danas se oslanjaju žene diljem svijeta. I ne samo na kulinarske, već i na one koji se tiču uređenja kuhinja, blagovaonica, uređenja stola...

A jedan trik koji je nedavno otkrila na Instagram profilu, toliko je jednostavan, a efektan da će okupljeni oko stola misliti da je riječ o radu profesionalaca.

Cvjetni aranžmani u zadnje su vrijeme jako popularni. Za najbolji dojam odabrite jednu vrstu cvijeća, npr. ruže i ne morate razbijati glavu hoćete li imati dovoljno istih vaza.

Umjesto vaza uvijek korisitim najjednostavnije čaše prema čijoj veličini odabirem unaprijed i cvijeće. Ovo je moja omiljena kombinacija, a tako jednostavna i elegantna - objavila je Ina ispod posta.

Više prijedloga kako cvijećem dekorirati stol pogledajte u galeriji.

 

A post shared by Ina Garten (@inagarten) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju