Uključite neke od ovih savjeta kako bi pojačali strast u spavaćoj sobi i zajamčili si eksplozivne rezultate


1. Ubacite jastuk u kombinaciju
Pametno postavljanje jastuka pod bedra, stražnjicu ili leđa promijenit će kut i dubinu penetracije te vam donijeti više užitka.

2. Upotrijebite kravatu

Ispoljite Anastasiju Steel i Christiana Greya u spavaćoj sobi pa upotrijebite kravatu za sputavanje zglobova na rukama i / ili nogama – iznad glave, iza leđa ili za stranice kreveta. Kravata će poslužiti i kao seksi povez za oči.

>>800 muškaraca priznalo: Ovo su 3 najbolje poze za seks

3. Namjestite sat

Iskoristite alarm na mobitelu za nešto uzbudljvije od vremena kada se morate probuditi za posao. Dogovorite seks unutar zacrtanog vremena koji ćete ograničiti već spomenutim alarmam. Ako ne volite "stresni seks na brzaka", alarm neka ograniči vrijeme namijenjeno za predigru.

Komunikacija je ključna! Prije svakog novog poteza među plahtama porazgovarajte s partnerom što želite da vam se radi.

4. Dodajte igračke
Čulna istraživanja bit će još strastvenija ako među plahte dodate i pokoju igračku za odrasle poput vibratora. Njime možete stimulirati brojna područja na koži oba partnera: uz njegovu pomoć i običan će se misionarski položaj pretvoriti u najbolju pozu svih vremena, a njime nježno možete nadraživati i testise svojeg dragog.

5. Održavajte ga na rubu

Zamolite partnera da bude u kontroli vašeg seksualnog užitka, te da se zaustavi akciju svaki put kad dođete do ruba orgazma. Produljena igra "hlađenja" i ponovnog "paljenja" zajamčit će vam nevjerojatan vrhunac.

>> Žene priznale: Ovih 10 stvari najviše želimo u seksu

6. Ljubite se i kod orgazma

Ljubljenje tijekom orgazma donosi novu dimenzije u vaš odnos – ono produbljuje povezanost među partnerima i intezivira seks.

7. Tabu dodiri – samo uz prethodan dogovor

Uključite u seksualni život malo analne stimulacije, ali samo uz prethodan razgovor o željama, očekivanjima i granicama tog putenog istraživanja.

Kod anusa se nalaze milijuni živčanih završetaka pa i lagano tapkanje po vanjskom dijelu ovog 'zabranjenog' područja može donijeti mnoštvo užitka, kako za žene, tako i muškarce.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju