Annabelle Belmondo, unuka francuske glumačke legende Jean-Paul Belmonda i njegove prve supruge, plesačice Elodie Constantin, bila je gošća na premijeri filma "The Killer" održane na 80. Venecijanskom filmskom festivalu. Annabellino trudničko izdanje očaralo je crveni tepih Mostre.

Galerija Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala - 5 Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala - 1 Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala - 4 +2 Glamurozna toaleta istaknula je Annabellin trudnički trbuh

Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu u Veneciji zabljesnula je u dugačkoj svjetlucavoj haljini talijanske modne kuće Armani. Srebrna kreacija cijela je prekrivena sjajnim kristalićima te ima otvorena leđa, dok se s prednje strane ističe decentni dekolte te kroj koji lijepo naglašava trudnički trbuh.

Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala - 6 Annabelle Belmondo nosi svjetlucavu haljinu modne kuće Armani (Foto: Profimedia)

Glamuroznu toaletu Annabelle je svjetlucavim srebrnim sandalama s tankim remenčićem te nakitom u istom stilu, kompletom naušnica i prstena talijanskog brenda luksuznog nakita Leo Pizzo.

Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala - 3 Glamurozna toaleta istaknula je Annabellin trudnički trbuh (Foto: Profimedia)

Venecija 2023. bila je san kojeg ću se uvijek sjećati, napisala je Annabelle uz fotografije s crvenog tepiha koje je objavila na Instagramu. Poput svog djeda, slavnog francuskog glumca Jean-Paul Belmonda, i Anabelle Belmondo je glumica.

Odrasla je u gradiću Carmelu u Kaliforniji, a sada živi u Parizu gdje je studirala filmsku umjetnost. Prije nego što se počela baviti glumom bila je model. O Annabellinom privatnom životu zna se malo, a 35-godišnja ljepotica sada čeka svoje prvo dijete.

Trudna Annabelle Belmondo na crvenom tepihu 80. Venecijanskog filmskog festivala - 2 Unuka Jean-Paul Belmonda izgledala je zanosno na crvenom tepihu 80. Mostre (Foto: Profimedia)

Georgina Rodriguez u haljini koja podsjeća na kultno izdanje iz filma "Zgodna žena" Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez na crvenom tepihu u Veneciji Georgina je nosila haljinu modne kuće Vetements +5 Julia Roberts u flmu Zgodna žena

Poznati dizajner u potpeticama od 11 centimetara pokazao da štikle mogu biti - udobne Diego Dolcini u Veneciji Diego Dolcini u Veneciji Diego Dolcini u Veneciji +1 Diego Dolcini u Veneciji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju