Usred eurovizijske ludnice i uzbudljive druge polufinalne večeri Eurosonga doznali smo i da Hailey i Justin Bieber čekaju prvo dijete. Sretnu vijest Hailey je objavila na svom Instagramu, uz kratki video u stilu noir filma i nekoliko fotografija.

Galerija Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 3 Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 4 Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 5 +1 Hailey nosi čipkasti veo svezan oko glave u stilu rupca

Trudna Hailey i njezin suprug Justin Bieber, koji su se vjenčali 2019. godine, obnovili su bračne zavjeti na Havajima, u prirodi, na livadi okruženi visokom travom i brdima.

Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 4 Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent (Foto: Profimedia)

Hailey Bieber u uskoj čipkastoj vjenčanici pokazala je trudnički trbuščić, a za obnovu zavjeta mladenka je odabrala haljinu francuske modne kuće Saint Laurent. Hailey je u objavi tagirala Justina na čijem je Instagramu objava dosad skupila gotov 12 milijuna i osamsto tisuća lajkova.

Haileyna vjenčanica izrađena je u potpunosti od čipke i prianja usko uz tijelo te ima dugačke rukave i gola ramena. Mladenka je vjenčani stajling upotpunila dugačkim velom, izrađenim od istog materijala kao i haljina, koji je svezala oko glave, u stilu rupca.

Hailey Bieber u vjenčanici od čipke modne kuće Saint Laurent - 1 Hailey nosi čipkasti veo svezan oko glave u stilu rupca (Foto: Profimedia)

Nova vjenčanica stilom podsjeća na prvu koju je Hailey Bieber nosila 2019. godine, prelijepi pripijeni model sirena kroja, spuštenih ramena i golih leđa, s potpisom brenda Off-White.

Odabrale čitateljice: Ovo je najljepša vjenčanica slavnih Hrvatica po vašem mišljenju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka i Franka Batelić oženili su se 2018. Franka Batelić udala se u vjenčanici Caroline Herrere +4 Franka Batelić u vjenčanici Caroline Herrere

"Konzervativna" i predivna: Ovo je najljepša vjenčanica u 2023. godini Najljepša vjenčanica u 2023. godini Princeza Iman Bint Abdullah Princeza Iman Bint Abdullah +5 Kraljevsko vjenčanje u Jordanu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju